Philipp Zimmermann zal als CEO verantwoordelijk zijn voor het algemene management van het Digital & Webfed-segment, de verkoop en het productmanagement. Markus Dörr is de nieuwe CFO, hij was eerder verantwoordelijk voor de financiën van de dochteronderneming Koenig & Bauer Industrial. Als CTO blijft Thomas Potzkai verantwoordelijk voor technologie en service.

Groeimarkten

De herschikking van het management is een onderdeel van het herstructureringsprogramma 'D&W 2.0' dat de aanhoudende verlieslatende situatie in het Digital & Webfed-segment moet aanpakken. "Het programma richt zich op organisatorische, structurele en operationele maatregelen om de winstkansen in de groeimarkten van flexibele verpakkingen, digitaal printen en golfkarton te waarborgen", klinkt het in een persbericht.

Philipp Zimmermann zal als CEO verantwoordelijk zijn voor het algemene management van het Digital & Webfed-segment, de verkoop en het productmanagement. Markus Dörr is de nieuwe CFO, hij was eerder verantwoordelijk voor de financiën van de dochteronderneming Koenig & Bauer Industrial. Als CTO blijft Thomas Potzkai verantwoordelijk voor technologie en service.De herschikking van het management is een onderdeel van het herstructureringsprogramma 'D&W 2.0' dat de aanhoudende verlieslatende situatie in het Digital & Webfed-segment moet aanpakken. "Het programma richt zich op organisatorische, structurele en operationele maatregelen om de winstkansen in de groeimarkten van flexibele verpakkingen, digitaal printen en golfkarton te waarborgen", klinkt het in een persbericht.