De lijn Bookjet bestaat uit het inkjetsysteem T-Press, van de Britse constructeur Timsons, dat tot 200 m/min in zwart-wit kan drukken, en waarop een vouwmachine aangesloten is. Verder stroomafwaarts gaan de gedrukte katernen naar een sequentiële snijmachine Kolbus SF 832, die op haar beurt de bindmachine KM 200 bevoorraadt. Die laatste machine kan boekblokken met een verschillende dikte verwerken en tot 5.000 boeken per uur afleveren.

Alle elementen vormen een volledige productielijn, van de rol tot het gebonden boek. De oplossing is bedoeld voor volumes tot een duizendtal titels per dag en moet verscheidene miljoenen boeken per jaar kunnen produceren.

De lijn Bookjet bestaat uit het inkjetsysteem T-Press, van de Britse constructeur Timsons, dat tot 200 m/min in zwart-wit kan drukken, en waarop een vouwmachine aangesloten is. Verder stroomafwaarts gaan de gedrukte katernen naar een sequentiële snijmachine Kolbus SF 832, die op haar beurt de bindmachine KM 200 bevoorraadt. Die laatste machine kan boekblokken met een verschillende dikte verwerken en tot 5.000 boeken per uur afleveren. Alle elementen vormen een volledige productielijn, van de rol tot het gebonden boek. De oplossing is bedoeld voor volumes tot een duizendtal titels per dag en moet verscheidene miljoenen boeken per jaar kunnen produceren.