Deze nieuwe vierkleurenpers met de LED-versie van H-UV droging was voor de Japanse persenbouwer een primeur op Drupa. De vellenpers heeft een maximaal velformaat van 640 x 940 mm. Naast H-UV L-droging is de pers bij Leleu Printing onder andere voorzien van Full Automatic Plate Change. Door de speciale H-UV droging is het drukvel op gestreken of ongestreken papier onmiddellijk droog en klaar om afgewerkt te worden.

Komori introduceerde H-UV in 2009. Sindsdien verkocht de Japanse fabrikant wereldwijd meer dan 600 persen met dit soort van droging.

Deze nieuwe vierkleurenpers met de LED-versie van H-UV droging was voor de Japanse persenbouwer een primeur op Drupa. De vellenpers heeft een maximaal velformaat van 640 x 940 mm. Naast H-UV L-droging is de pers bij Leleu Printing onder andere voorzien van Full Automatic Plate Change. Door de speciale H-UV droging is het drukvel op gestreken of ongestreken papier onmiddellijk droog en klaar om afgewerkt te worden. Komori introduceerde H-UV in 2009. Sindsdien verkocht de Japanse fabrikant wereldwijd meer dan 600 persen met dit soort van droging.