Deze etikettenpers is het topmodel uit de Xeikon 3000 reeks. De Xeikon 3300 is geschikt voor rolbreedtes tot 330 mm en haalt een topsnelheid van 19,2 m/min, goed voor een productiecapaciteit van bijna 400 m²/uur.

Label'Or is gevestigd in Lontzen, in de provincie Luik bij het drielandenpunt België-Nederland-Duitsland. Dit familiebedrijf werd in 1977 opgericht door Jean-Marie Peters en zijn vrouw Monique. Vandaag wordt het geleid door Jean-Marie en zoon Pascal. Aanvankelijk specialiseerde het bedrijf zich in traditionele technieken zoals flexo en boekdruk voor zelfklevende etikettendruk, maar gaandeweg groeide ook de belangstelling voor nieuwe digitale technologie met de installatie van een eerste Xeikon 3300 in 2008. Label'Or drukt voor zeer diverse klanten uit binnen- en buitenland, van wie ruim 50 procent in de voedings- en drankenindustrie.

Deze etikettenpers is het topmodel uit de Xeikon 3000 reeks. De Xeikon 3300 is geschikt voor rolbreedtes tot 330 mm en haalt een topsnelheid van 19,2 m/min, goed voor een productiecapaciteit van bijna 400 m²/uur.Label'Or is gevestigd in Lontzen, in de provincie Luik bij het drielandenpunt België-Nederland-Duitsland. Dit familiebedrijf werd in 1977 opgericht door Jean-Marie Peters en zijn vrouw Monique. Vandaag wordt het geleid door Jean-Marie en zoon Pascal. Aanvankelijk specialiseerde het bedrijf zich in traditionele technieken zoals flexo en boekdruk voor zelfklevende etikettendruk, maar gaandeweg groeide ook de belangstelling voor nieuwe digitale technologie met de installatie van een eerste Xeikon 3300 in 2008. Label'Or drukt voor zeer diverse klanten uit binnen- en buitenland, van wie ruim 50 procent in de voedings- en drankenindustrie.