Zeven maanden na de installatie van een eerste Landa S10P kondigt Wirtz Druck aan dat het ook een Landa S11P zal installeren. De digitale drukkerij in Datteln wordt meteen het eerste Europese democentrum van Landa, zo maakt de fabrikant bekend.

De Landa S11P, uitgerust met de nieuwe 11K Speed Module, haalt een snelheid tot 11.200 vellen per uur. "De tweede Landa-pers zal worden gebruikt om extra capaciteit, personalisatie, verhoogde flexibiliteit en wendbaarheid, evenals bedrijfsdiversificatie te bieden", klinkt het in een persbericht.

Zeven maanden na de installatie van een eerste Landa S10P kondigt Wirtz Druck aan dat het ook een Landa S11P zal installeren. De digitale drukkerij in Datteln wordt meteen het eerste Europese democentrum van Landa, zo maakt de fabrikant bekend.De Landa S11P, uitgerust met de nieuwe 11K Speed Module, haalt een snelheid tot 11.200 vellen per uur. "De tweede Landa-pers zal worden gebruikt om extra capaciteit, personalisatie, verhoogde flexibiliteit en wendbaarheid, evenals bedrijfsdiversificatie te bieden", klinkt het in een persbericht.