In het kader van de overeenkomst werd het nieuwe bedrijf Lüscher Technologies Ltd in Bleienbach (CH) opgericht. De volgende drie maanden zal het vroegere Lüscher AG verhuizen naar de gebouwen in Bleienbach waar het o.a. zal kunnen gebruikmaken van de infrastructuur en steun van Daetwyler Graphics AG (een dochteronderneming van de Heliograph Group).

Het nieuwe Lüscher Technologies Ltd zal de vroegere producten XPose!, MultiDX!, XDrum! en JetScreen blijven fabriceren en ondersteunen. Peter Berner (de vroegere CTO van Lüscher AG) komt aan het hoofd te staan van het nieuwe Lüscher Technologies.

In het kader van de overeenkomst werd het nieuwe bedrijf Lüscher Technologies Ltd in Bleienbach (CH) opgericht. De volgende drie maanden zal het vroegere Lüscher AG verhuizen naar de gebouwen in Bleienbach waar het o.a. zal kunnen gebruikmaken van de infrastructuur en steun van Daetwyler Graphics AG (een dochteronderneming van de Heliograph Group).Het nieuwe Lüscher Technologies Ltd zal de vroegere producten XPose!, MultiDX!, XDrum! en JetScreen blijven fabriceren en ondersteunen. Peter Berner (de vroegere CTO van Lüscher AG) komt aan het hoofd te staan van het nieuwe Lüscher Technologies.