Mirto werkt voor Ontex Eeklo als co-packer en zij verzorgen een groot deel van de verpakkings- en labelactiviteiten van de luierfabrikant. Dagelijks verpakken en labelen 35 maatwerkers de producten van Ontex. Dit levert een jaaromzet van ongeveer een miljoen euro op, goed voor 20 procent van de totale omzet van Mirto's vestigingen in Gent en Eeklo.

Inge Schroijen, de CEO van Mirto, roept de bedrijven uit de regio op om gebruik te maken van de knowhow van het maatwerkbedrijf, zodat de inclusieve tewerkstelling van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt kan gevrijwaard worden. Mirto stelt vandaag meer dan 300 mensen tewerk in verschillende activiteiten (Pak Lab, Pick & Post, Green Team en databeheer).

Mirto werkt voor Ontex Eeklo als co-packer en zij verzorgen een groot deel van de verpakkings- en labelactiviteiten van de luierfabrikant. Dagelijks verpakken en labelen 35 maatwerkers de producten van Ontex. Dit levert een jaaromzet van ongeveer een miljoen euro op, goed voor 20 procent van de totale omzet van Mirto's vestigingen in Gent en Eeklo.Inge Schroijen, de CEO van Mirto, roept de bedrijven uit de regio op om gebruik te maken van de knowhow van het maatwerkbedrijf, zodat de inclusieve tewerkstelling van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt kan gevrijwaard worden. Mirto stelt vandaag meer dan 300 mensen tewerk in verschillende activiteiten (Pak Lab, Pick & Post, Green Team en databeheer).