Massivit kijkt tevreden terug op de internationale vakbeurs Drupa. Het bedrijf tekende in Düsseldorf vijftien orders voor de Massivit 3000-printer ter waarde van drie miljoen dollar. De 3D-printers zullen tegen het einde van 2024 worden geleverd.

"Drupa was een uitstekend platform voor onze lancering van de Massivit 3000", zegt Erez Zimmerman, de CEO van het bedrijf. "De Massivit 3000 stelt bedrijven in de reclame- en marketingsector in staat om zeer snel grootschalige objecten te printen. Deze geprinte items kunnen worden gebruikt als point-of-purchase displays, etalages en billboards."

Massivit maakt ook bekend dat het twee strategische bestellingen heeft binnengehaald. Zo heeft het Canadese Bombardier een Massivit 1800-printer besteld voor de productie van prototypes en interieuronderdelen voor zijn lucht- en ruimtevaartdivisie. Bij de tweede bestelling gaat het om een Massivit 5000 voor Navistar - een Amerikaans vrachtwagen- en busbedrijf dat onderdeel is van Volkswagen.

Massivit kijkt tevreden terug op de internationale vakbeurs Drupa. Het bedrijf tekende in Düsseldorf vijftien orders voor de Massivit 3000-printer ter waarde van drie miljoen dollar. De 3D-printers zullen tegen het einde van 2024 worden geleverd."Drupa was een uitstekend platform voor onze lancering van de Massivit 3000", zegt Erez Zimmerman, de CEO van het bedrijf. "De Massivit 3000 stelt bedrijven in de reclame- en marketingsector in staat om zeer snel grootschalige objecten te printen. Deze geprinte items kunnen worden gebruikt als point-of-purchase displays, etalages en billboards."Massivit maakt ook bekend dat het twee strategische bestellingen heeft binnengehaald. Zo heeft het Canadese Bombardier een Massivit 1800-printer besteld voor de productie van prototypes en interieuronderdelen voor zijn lucht- en ruimtevaartdivisie. Bij de tweede bestelling gaat het om een Massivit 5000 voor Navistar - een Amerikaans vrachtwagen- en busbedrijf dat onderdeel is van Volkswagen.