Aan dit cijfer moet nog een gedeelte van de bezoekers van de beurs Empack worden toegevoegd, die parallel met Print werd georganiseerd. Omdat de bezoekers vrij en gratis de twee evenementen konden bezoeken, valt het laatste aantal moeilijk in te schatten. Empack kreeg iets minder dan 4.000 bezoekers over de vloer.

EasyFairs heeft reeds een derde Print voor 26 en 27 september 2012 aangekondigd, parallel met Empack en het tweejaarlijkse Prologistics. Nog volgens de organisatoren hebben reeds 60 % van de standhouders van dit jaar, een optie genomen op volgend jaar.

Aan dit cijfer moet nog een gedeelte van de bezoekers van de beurs Empack worden toegevoegd, die parallel met Print werd georganiseerd. Omdat de bezoekers vrij en gratis de twee evenementen konden bezoeken, valt het laatste aantal moeilijk in te schatten. Empack kreeg iets minder dan 4.000 bezoekers over de vloer. EasyFairs heeft reeds een derde Print voor 26 en 27 september 2012 aangekondigd, parallel met Empack en het tweejaarlijkse Prologistics. Nog volgens de organisatoren hebben reeds 60 % van de standhouders van dit jaar, een optie genomen op volgend jaar.