De bezoekersaantallen lagen ongeveer 12% lager dan bij de vorige editie in 2011 (17.768), maar stemden overeen met de verwachtingen van de organisatoren. Die hadden in hun prognoses rekening gehouden met de crisis in de sector en met het effect van een nieuw inschrijvingssysteem om de beurs voor een gekwalificeerd publiek voor te behouden.

We weten nu ook wie beursdirecteur Jan Siegers, die op pensioen gaat, zal opvolgen. Het gaat om Robert Hoelen, 32, die al aan de slag is in Evenementenhal, het organiserende bedrijf, en die directeur is van verscheidene evenementen op de site van Venray.

De bezoekersaantallen lagen ongeveer 12% lager dan bij de vorige editie in 2011 (17.768), maar stemden overeen met de verwachtingen van de organisatoren. Die hadden in hun prognoses rekening gehouden met de crisis in de sector en met het effect van een nieuw inschrijvingssysteem om de beurs voor een gekwalificeerd publiek voor te behouden. We weten nu ook wie beursdirecteur Jan Siegers, die op pensioen gaat, zal opvolgen. Het gaat om Robert Hoelen, 32, die al aan de slag is in Evenementenhal, het organiserende bedrijf, en die directeur is van verscheidene evenementen op de site van Venray.