Onafhankelijke experts van de 20 meest toonaangevende vaktijdschriften van Europa hebben Dataline voor de 6de keer bekroond met een EDP Award.

De jury evalueerde software-oplossingen die een significant verschil maken op vlak van productiviteit, kwaliteit en gebruiksgemak. En Dataline wist hen deze keer te overtuigen met de MultiPress AI Assistant.

Deze nieuwste toepassing bevestigt hun toewijding aan innovatie en excellentie in de printmedia-industrie. Dirk Deroo: "De Multipress AI Assistant is onze eerste AI-stap om printmediabedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen.".

Ontdek hier hoe de MultiPress AI Assistant de slaagkans van sign- en printoffertes verbetert.

Onafhankelijke experts van de 20 meest toonaangevende vaktijdschriften van Europa hebben Dataline voor de 6de keer bekroond met een EDP Award. De jury evalueerde software-oplossingen die een significant verschil maken op vlak van productiviteit, kwaliteit en gebruiksgemak. En Dataline wist hen deze keer te overtuigen met de MultiPress AI Assistant. Deze nieuwste toepassing bevestigt hun toewijding aan innovatie en excellentie in de printmedia-industrie. Dirk Deroo: "De Multipress AI Assistant is onze eerste AI-stap om printmediabedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen.".Ontdek hier hoe de MultiPress AI Assistant de slaagkans van sign- en printoffertes verbetert.