Vijfentwintig jaar na de ingebruikname van '.be' kunnen internetadressen vanaf eind 2014 ook op '.vlaanderen' eindigen. Domeinnaambeheerder DNS Belgium ontving begin augustus de officiële goedkeuring van de ICANN-organisatie die toezicht houdt op alle internet-extensies. Naar verwachting wordt binnenkort ook de '.brussels'-extensie toegelaten.

De .brussels-extensie "heeft als doel vooral het internationaal karakter van Brussel te onderlijnen op online vlak". Met de .vlaanderen-extensie kunnen "particulieren en bedrijven zich online associëren met de waarden van Vlaanderen, de link leggen met de lokale markt qua afzet, productie of herkomst en op die manier van Vlaanderen nationaal en internationaal een sterk merk maken".

Vijfentwintig jaar na de ingebruikname van '.be' kunnen internetadressen vanaf eind 2014 ook op '.vlaanderen' eindigen. Domeinnaambeheerder DNS Belgium ontving begin augustus de officiële goedkeuring van de ICANN-organisatie die toezicht houdt op alle internet-extensies. Naar verwachting wordt binnenkort ook de '.brussels'-extensie toegelaten. De .brussels-extensie "heeft als doel vooral het internationaal karakter van Brussel te onderlijnen op online vlak". Met de .vlaanderen-extensie kunnen "particulieren en bedrijven zich online associëren met de waarden van Vlaanderen, de link leggen met de lokale markt qua afzet, productie of herkomst en op die manier van Vlaanderen nationaal en internationaal een sterk merk maken".