De specialist in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van grafische machines maakte al sinds 2001 deel uit van de Wifac Holding. Met deze naamswijziging is de integratie van beide organisaties compleet.

Wifac Holding is al ruim 100 jaar onderdeel van de Wifag Polytype Group, een Zwitserse fabrikant van grafische en verpakkingsgeoriënteerde productiesystemen. Om meer slagkracht, synergie en samenhang te creëren tussen de 39 verschillende bedrijven binnen de groep, stapt Wifac, en daarmee dus ook Naca, vanaf 1 september 2012 over op een nieuwe corporate identity.

Wifac-Naca is onder andere verdeler van de drukpersen van KBA, de Steinemann lamineer- en lakkeermachines, Hohner-verzamelhechters, MB-vouwmachines en Perfecta-snijmachines.

Wifac ondersteunt professionals in de grafimedia industrie met machines, grafische ICT, verbruiksmaterialen, advies, technische service, helpdesk en opleidingen. Daarnaast beschikt Wifac in Mijdrecht (Nederland) over een volledig ingerichte showroom.

Onlangs heeft Wifac twee nieuwe business units opgericht: BU Packaging en BU International. Met Packaging brengt het bedrijf wereldwijd een nieuwe reeks van grafische supplies en services, bedoeld voor de verpakkingsindustrie en in het bijzonder voor de bedrukking van kunststof en aluminium tubes, spuitbussen, flessen en bekers voor voedingsmiddelen. De BU International van Wifac bedient met een veelvoud aan grafische supplies, machines en services honderden Europese klanten uit de grafische industrie.

De specialist in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van grafische machines maakte al sinds 2001 deel uit van de Wifac Holding. Met deze naamswijziging is de integratie van beide organisaties compleet.Wifac Holding is al ruim 100 jaar onderdeel van de Wifag Polytype Group, een Zwitserse fabrikant van grafische en verpakkingsgeoriënteerde productiesystemen. Om meer slagkracht, synergie en samenhang te creëren tussen de 39 verschillende bedrijven binnen de groep, stapt Wifac, en daarmee dus ook Naca, vanaf 1 september 2012 over op een nieuwe corporate identity.Wifac-Naca is onder andere verdeler van de drukpersen van KBA, de Steinemann lamineer- en lakkeermachines, Hohner-verzamelhechters, MB-vouwmachines en Perfecta-snijmachines.Wifac ondersteunt professionals in de grafimedia industrie met machines, grafische ICT, verbruiksmaterialen, advies, technische service, helpdesk en opleidingen. Daarnaast beschikt Wifac in Mijdrecht (Nederland) over een volledig ingerichte showroom. Onlangs heeft Wifac twee nieuwe business units opgericht: BU Packaging en BU International. Met Packaging brengt het bedrijf wereldwijd een nieuwe reeks van grafische supplies en services, bedoeld voor de verpakkingsindustrie en in het bijzonder voor de bedrukking van kunststof en aluminium tubes, spuitbussen, flessen en bekers voor voedingsmiddelen. De BU International van Wifac bedient met een veelvoud aan grafische supplies, machines en services honderden Europese klanten uit de grafische industrie.