Metrics neemt op de grafische markt in Latijns-Amerika met zijn ERP- en MIS-systemen een leiderspositie in. De overname versterkt nog de positie van EFI dat in december al het Duitse Alphagraph overgenomen had. Dat laatste bedrijf had het MIS-systeem Prinance voor Heidelberg ontwikkeld.

"Latijns-Amerika is een markt die groeikansen biedt voor het aanbod van EFI, van de Fiery-workflow over de software voor web-to-print en ERP (al dan niet bij de klanten zelf geïnstalleerd of toegankelijk via cloud computing) tot de inkjetsystemen. Met die overname zijn we wellicht de grootste leverancier van MIS- en ERP-systemen voor de grafische sector en de verpakkingssector in Noord- en Zuid-Amerika, in Europa, in Australië, in Nieuw-Zeeland en in Zuid-Afrika," verklaarde Guy Gecht, algemeen directeur van EFI.

Metrics neemt op de grafische markt in Latijns-Amerika met zijn ERP- en MIS-systemen een leiderspositie in. De overname versterkt nog de positie van EFI dat in december al het Duitse Alphagraph overgenomen had. Dat laatste bedrijf had het MIS-systeem Prinance voor Heidelberg ontwikkeld. "Latijns-Amerika is een markt die groeikansen biedt voor het aanbod van EFI, van de Fiery-workflow over de software voor web-to-print en ERP (al dan niet bij de klanten zelf geïnstalleerd of toegankelijk via cloud computing) tot de inkjetsystemen. Met die overname zijn we wellicht de grootste leverancier van MIS- en ERP-systemen voor de grafische sector en de verpakkingssector in Noord- en Zuid-Amerika, in Europa, in Australië, in Nieuw-Zeeland en in Zuid-Afrika," verklaarde Guy Gecht, algemeen directeur van EFI.