Carsten Knudsen hebben we meermaals ontmoet in het Gentse hoofdkwartier van Esko. Hij hielp mee met de uitbouw van Esko tot een wereldwijde geïntegreerde leverancier van oplossingen voor de verpakkingssector. Esko kwam in 2011 in handen van de Amerikaanse groep Danaher Corporation.

Na 12 jaar bij Esko vindt Carsten dat Esko bij Danaher in de juiste haven terecht gekomen is. Hij gaat niet met pensioen maar gaat dichter bij huis werken (Copenhagen). Hij zal na 1 januari 2015 nog een tijdlang de overgang mee begeleiden en blijft nauw betrokken bij Danaher in concrete projecten rond "PID" (Product Identification) waarbij aan packaging supply chain oplossingen gewerkt wordt met VideoJet, Esko, Xrite Pantone en andere Danaher firma's.

Udo Panenka kwam eerder dit jaar via Kollmorgen bij Esko terecht. Dat is een ander bedrijf van Danaher. Hij was er Vice President & General Manager for Industrial Automation in Europe en India. Udo begon in 2008 bij Kollmorgen.

Carsten Knudsen hebben we meermaals ontmoet in het Gentse hoofdkwartier van Esko. Hij hielp mee met de uitbouw van Esko tot een wereldwijde geïntegreerde leverancier van oplossingen voor de verpakkingssector. Esko kwam in 2011 in handen van de Amerikaanse groep Danaher Corporation.Na 12 jaar bij Esko vindt Carsten dat Esko bij Danaher in de juiste haven terecht gekomen is. Hij gaat niet met pensioen maar gaat dichter bij huis werken (Copenhagen). Hij zal na 1 januari 2015 nog een tijdlang de overgang mee begeleiden en blijft nauw betrokken bij Danaher in concrete projecten rond "PID" (Product Identification) waarbij aan packaging supply chain oplossingen gewerkt wordt met VideoJet, Esko, Xrite Pantone en andere Danaher firma's.Udo Panenka kwam eerder dit jaar via Kollmorgen bij Esko terecht. Dat is een ander bedrijf van Danaher. Hij was er Vice President & General Manager for Industrial Automation in Europe en India. Udo begon in 2008 bij Kollmorgen.