Uit het persbericht:

Vila Etiketten, onderdeel van de Optimum Group is een volledig digitale drukkerij met vijf HP Indigo machines. Vila Etiketten was benaderd door Hete Saus producent "Dokter Worst" om de mogelijkheden te bekijken voor het ontwikkelen van een uniek etiket voor een gelimiteerde hete saus opgedragen aan het "Heet, Zuur Hop Festival". Omdat de identiteit van het festival al volledig ontworpen was zag Vila Etiketten de mogelijkheid om elk van de labels toch uniek te maken met de hulp van HP SmartStream Collage.

In eerste instantie lijkt het alsof alle etiketten hetzelfde zijn, maar als je aandachtig kijkt, dan ziet de klant dat op elk etiket de grafische elementen anders zijn. De combinatie van hete pepers, citroenen, hopbloemen en ananassen vertegenwoordigt goed de ingrediënten van de hete saus.

HP SmartStream Collage gebruikt een algoritme om een willekeurige combinatie van specifieke designelementen te maken. Dit om zo een uniek design te maken voor verpakkingen, commercieel en speciaal drukwerk. Het variabele design creëert dynamiek in de uitstraling van de flessen in het schap. Deze unieke etiketten zijn geprint op een HP Indigo 8000 digitale pers.

Jeroen de Bont, beter bekend als "Dokter Worst" en eigenaar van het merk "Nondedju Hete Saus zegt hierover: "Zonder de identiteit van mijn saus en het festival te verliezen heeft Vila ons geholpen om unieke etiketten te maken die de aandacht vestigen en de vormgeving naar een nog hoger niveau tillen. Een absolute unieke verpakking dat een verzamelitem blijkt te zijn".

HP SmartStream Collage is de nieuwe generatie van HP Indigo's hyper-personalisatie software, geïntroduceerd op de markt na HP SmartStream Mosaic. Het is een nieuwe functionaliteit van HP SmartStream Designer, een plug-in for Adobe InDesign en Adobe Illustrator.

Uit het persbericht:Vila Etiketten, onderdeel van de Optimum Group is een volledig digitale drukkerij met vijf HP Indigo machines. Vila Etiketten was benaderd door Hete Saus producent "Dokter Worst" om de mogelijkheden te bekijken voor het ontwikkelen van een uniek etiket voor een gelimiteerde hete saus opgedragen aan het "Heet, Zuur Hop Festival". Omdat de identiteit van het festival al volledig ontworpen was zag Vila Etiketten de mogelijkheid om elk van de labels toch uniek te maken met de hulp van HP SmartStream Collage.In eerste instantie lijkt het alsof alle etiketten hetzelfde zijn, maar als je aandachtig kijkt, dan ziet de klant dat op elk etiket de grafische elementen anders zijn. De combinatie van hete pepers, citroenen, hopbloemen en ananassen vertegenwoordigt goed de ingrediënten van de hete saus.HP SmartStream Collage gebruikt een algoritme om een willekeurige combinatie van specifieke designelementen te maken. Dit om zo een uniek design te maken voor verpakkingen, commercieel en speciaal drukwerk. Het variabele design creëert dynamiek in de uitstraling van de flessen in het schap. Deze unieke etiketten zijn geprint op een HP Indigo 8000 digitale pers.Jeroen de Bont, beter bekend als "Dokter Worst" en eigenaar van het merk "Nondedju Hete Saus zegt hierover: "Zonder de identiteit van mijn saus en het festival te verliezen heeft Vila ons geholpen om unieke etiketten te maken die de aandacht vestigen en de vormgeving naar een nog hoger niveau tillen. Een absolute unieke verpakking dat een verzamelitem blijkt te zijn".HP SmartStream Collage is de nieuwe generatie van HP Indigo's hyper-personalisatie software, geïntroduceerd op de markt na HP SmartStream Mosaic. Het is een nieuwe functionaliteit van HP SmartStream Designer, een plug-in for Adobe InDesign en Adobe Illustrator.