Het congres zou aanvankelijk in juni plaatsvinden. Vanwege de COVID-19 pandemie hebben WAN-IFRA en haar lokale gastheer, de Henneo Group, echter besloten om het evenement te verplaatsen naar 17-19 september 2020.

Vincent Peyrègne, CEO van WAN-IFRA: "De nieuwsmedia-industrie moet dringend de huidige crisis en de verwoestende gevolgen ervan voor onze bedrijven bespreken. Het zou ondenkbaar zijn geweest om deze uitwisseling in juni veilig te houden. We zijn van plan om zo snel mogelijk bijeen te komen en we hebben besloten om het World News Media Congress te verplaatsen naar 17-19 september in Zaragoza. Onze primaire zorg en verantwoordelijkheid is de gezondheid en veiligheid van onze afgevaardigden, sprekers en partners, we hadden weinig keus dan te zoeken naar een nieuwe datum".

Het World News Media Congress is de jaarlijkse bijeenkomst van nieuwsuitgevers, -redacteuren en media-eigenaars van over de hele wereld. Het wordt elk jaar in een andere stad gehouden. Info: wan-ifra.org.

Het congres zou aanvankelijk in juni plaatsvinden. Vanwege de COVID-19 pandemie hebben WAN-IFRA en haar lokale gastheer, de Henneo Group, echter besloten om het evenement te verplaatsen naar 17-19 september 2020.Vincent Peyrègne, CEO van WAN-IFRA: "De nieuwsmedia-industrie moet dringend de huidige crisis en de verwoestende gevolgen ervan voor onze bedrijven bespreken. Het zou ondenkbaar zijn geweest om deze uitwisseling in juni veilig te houden. We zijn van plan om zo snel mogelijk bijeen te komen en we hebben besloten om het World News Media Congress te verplaatsen naar 17-19 september in Zaragoza. Onze primaire zorg en verantwoordelijkheid is de gezondheid en veiligheid van onze afgevaardigden, sprekers en partners, we hadden weinig keus dan te zoeken naar een nieuwe datum". Het World News Media Congress is de jaarlijkse bijeenkomst van nieuwsuitgevers, -redacteuren en media-eigenaars van over de hele wereld. Het wordt elk jaar in een andere stad gehouden. Info: wan-ifra.org.