Die boekjes zijn normaal gesproken online en per lot te koop. Nu is het wachten tot er 7.500 euro bijeengebracht is om ze per stuk te kunnen verkopen.

De McGrid notaboekjes worden op het ogenblik op de website mcgrid.com vanaf 50 stuks verkocht. Maar om de productie en de verkoop per stuk haalbaar te maken, heeft het ontwerpbureau Salens Communicatie een project voor participatieve productie gelanceerd. "Wegens de te hoge productiekosten voor kleine oplagen," legt Guy Salens uit.

Een of meer sketchbooks? Op de site van McGrid Sketchbooks zijn er verschillende formules voor voorbestellingen mogelijk. De productie wordt opgestart zodra er een kapitaal van 7.500 euro bijeen gebracht is. Een boekje kost 15 euro.

Op het ogenblik staat Salens Communicatie nog ver af van het beoogde doel. Sinds begin november zijn er 55 boekjes McGrid in voorbestelling geplaatst. Er zijn er 500 nodig.

Die boekjes zijn normaal gesproken online en per lot te koop. Nu is het wachten tot er 7.500 euro bijeengebracht is om ze per stuk te kunnen verkopen. De McGrid notaboekjes worden op het ogenblik op de website mcgrid.com vanaf 50 stuks verkocht. Maar om de productie en de verkoop per stuk haalbaar te maken, heeft het ontwerpbureau Salens Communicatie een project voor participatieve productie gelanceerd. "Wegens de te hoge productiekosten voor kleine oplagen," legt Guy Salens uit. Een of meer sketchbooks? Op de site van McGrid Sketchbooks zijn er verschillende formules voor voorbestellingen mogelijk. De productie wordt opgestart zodra er een kapitaal van 7.500 euro bijeen gebracht is. Een boekje kost 15 euro. Op het ogenblik staat Salens Communicatie nog ver af van het beoogde doel. Sinds begin november zijn er 55 boekjes McGrid in voorbestelling geplaatst. Er zijn er 500 nodig.