11 beursdagen lang ontving Dataline printprofessionals en executives uit meer dan 60 landen. Via persoonlijke demonstraties en businessanalyses kregen ze te zien hoe automatisering met een krachtige MIS de grafische sector rendabeler maakt.

CEO, Dirk Deroo, blikt uiterst tevreden terug op hun 2de drupa-deelname: "Het was geweldig om top printproductiebedrijven te ontmoeten die beseffen dat ze hun administratieve processen moeten automatiseren. Dat ze manieren moeten vinden om hun marge en productiviteit te verhogen.".

En dat was nog niet alles! Hun inzet voor innovatie werd beloond met een 6de EDP Award voor de beste Print MIS-oplossing: de MultiPress AI Assistant, die met open armen werd ontvangen door klanten en prospecten.

Lees meer over Dataline op drupa.

11 beursdagen lang ontving Dataline printprofessionals en executives uit meer dan 60 landen. Via persoonlijke demonstraties en businessanalyses kregen ze te zien hoe automatisering met een krachtige MIS de grafische sector rendabeler maakt. CEO, Dirk Deroo, blikt uiterst tevreden terug op hun 2de drupa-deelname: "Het was geweldig om top printproductiebedrijven te ontmoeten die beseffen dat ze hun administratieve processen moeten automatiseren. Dat ze manieren moeten vinden om hun marge en productiviteit te verhogen.".En dat was nog niet alles! Hun inzet voor innovatie werd beloond met een 6de EDP Award voor de beste Print MIS-oplossing: de MultiPress AI Assistant, die met open armen werd ontvangen door klanten en prospecten.Lees meer over Dataline op drupa.