De samenwerking tussen Fujifilm en Igepa Belux werd bevestigd op Drupa 2024. Igepa Belux neemt de commerciële distributie van de Acuity Prime printers van Fujifilm op zich. Igepa Belux wordt zo de enige distributeur in Belux die deze printers zal verkopen en ondersteunen binnen de visuele communicatiemarkt.

Cindy Danis, Sales Manager Equipment LFP bij Igepa Belux, licht toe: "We zijn erg blij dat we dealer zijn geworden van Fujifilm. Het is een vertrouwd en gevestigd merk dat snelle, veelzijdige en robuuste printers maakt, waarvan sommige meerdere prijzen hebben gewonnen. Dit partnerschap betekent een verbreding van ons productassortiment. Met de Acquity Prime Hybrid printer kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om de Fuji machine in onze showroom te hebben en de resultaten ervan aan onze klanten te laten zien."

Colm Garvey, European Dealer Manager bij Fujifilm, voegt hieraan toe: "Dankzij onze partners in Europa, zoals Igepa Belux, kunnen we onze printoplossingen aanbieden aan een enorme reeks klanten in België en Luxemburg. We kijken ernaar uit om te laten zien hoe onze bekroonde vlakbedprinters bedrijven kunnen helpen en hoe betrouwbaar Fujifilm ook als partner is."

Igepa Belux is een gespecialiseerde totaalleverancier met toegevoegde waarde voor de markt in Paper&Print, Visual Communication, Packaging en Construction. Igepa Belux is actief in België en Luxemburg en behoort tot de Duitse Igepa Group, vertegenwoordigd in 29 landen, met 3500 werknemers en een omzet van 1.8 mrd. euro. De strategie van Igepa Group is 'think global and act local'. Igepa Belux telt meer dan 300 enthousiaste werknemers die dagelijks proberen de klanten met raad en daad bij te staan. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor zijn activiteiten in België en Luxemburg en mikt voor de volle 100% op klantenservice door eigen magazijnen en eigen logistiek.

Voor meer informatie contacteer Cindy Danis, cdanis@igepa.be

De samenwerking tussen Fujifilm en Igepa Belux werd bevestigd op Drupa 2024. Igepa Belux neemt de commerciële distributie van de Acuity Prime printers van Fujifilm op zich. Igepa Belux wordt zo de enige distributeur in Belux die deze printers zal verkopen en ondersteunen binnen de visuele communicatiemarkt.Cindy Danis, Sales Manager Equipment LFP bij Igepa Belux, licht toe: "We zijn erg blij dat we dealer zijn geworden van Fujifilm. Het is een vertrouwd en gevestigd merk dat snelle, veelzijdige en robuuste printers maakt, waarvan sommige meerdere prijzen hebben gewonnen. Dit partnerschap betekent een verbreding van ons productassortiment. Met de Acquity Prime Hybrid printer kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om de Fuji machine in onze showroom te hebben en de resultaten ervan aan onze klanten te laten zien."Colm Garvey, European Dealer Manager bij Fujifilm, voegt hieraan toe: "Dankzij onze partners in Europa, zoals Igepa Belux, kunnen we onze printoplossingen aanbieden aan een enorme reeks klanten in België en Luxemburg. We kijken ernaar uit om te laten zien hoe onze bekroonde vlakbedprinters bedrijven kunnen helpen en hoe betrouwbaar Fujifilm ook als partner is."Igepa Belux is een gespecialiseerde totaalleverancier met toegevoegde waarde voor de markt in Paper&Print, Visual Communication, Packaging en Construction. Igepa Belux is actief in België en Luxemburg en behoort tot de Duitse Igepa Group, vertegenwoordigd in 29 landen, met 3500 werknemers en een omzet van 1.8 mrd. euro. De strategie van Igepa Group is 'think global and act local'. Igepa Belux telt meer dan 300 enthousiaste werknemers die dagelijks proberen de klanten met raad en daad bij te staan. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor zijn activiteiten in België en Luxemburg en mikt voor de volle 100% op klantenservice door eigen magazijnen en eigen logistiek.Voor meer informatie contacteer Cindy Danis, cdanis@igepa.be