Hoe kan ik de productiviteit verhogen zonder mijn winstmarges op te offeren? Dat is de vraag die steeds meer sign- en large-formatprofessionals zich stellen. Generieke projectmanagementsoftware, boekhoudpakketten of andere eilandoplossingen voldoen namelijk niet aan de specifieke eisen van deze sector.

Deze industrie heeft nood aan een krachtige én toekomstgerichte workflow. MultiPress biedt nèt dat! Met een aantal gloednieuwe innovaties zoals de koppeling met Caldrea PrimeCenter, MultiFlow workflow-automatisatie, web-to-printkoppelingen - en veel meer! - wordt de productie aansturen én de administratie in het algemeen véél eenvoudiger. Spreek met de MultiPress-experts van het Dataline-team op FESPA 2022 te Berlijn, stand 45 in Hal 3.2. Of wil je eerst meer weten over het Dataline-aanbod op FESPA 2022? Lees hier het hele verhaal.

Hoe kan ik de productiviteit verhogen zonder mijn winstmarges op te offeren? Dat is de vraag die steeds meer sign- en large-formatprofessionals zich stellen. Generieke projectmanagementsoftware, boekhoudpakketten of andere eilandoplossingen voldoen namelijk niet aan de specifieke eisen van deze sector.Deze industrie heeft nood aan een krachtige én toekomstgerichte workflow. MultiPress biedt nèt dat! Met een aantal gloednieuwe innovaties zoals de koppeling met Caldrea PrimeCenter, MultiFlow workflow-automatisatie, web-to-printkoppelingen - en veel meer! - wordt de productie aansturen én de administratie in het algemeen véél eenvoudiger. Spreek met de MultiPress-experts van het Dataline-team op FESPA 2022 te Berlijn, stand 45 in Hal 3.2. Of wil je eerst meer weten over het Dataline-aanbod op FESPA 2022? Lees hier het hele verhaal.