Met gepaste trots zal Sign Top op de komende Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign te Hardenberg in Nederland de HandTop UV printers presenteren. Deze robuust gebouwde UV printer heeft een zeer gunstige prijskwaliteit verhouding, terwijl de technische specificaties en gebruiksvriendelijke kenmerken zeker niet onderdoen voor de bekende UV printers. Op de beurs zal de vlakbed-uitvoering met 10 Ricoh Gen4 koppen getoond worden, waarmee een snelheid van 30 m2 per uur gehaald kan worden. Voor het printen op fotokwaliteit geldt een print snelheid van 10 m2 per uur.

Ricoh Gen4 printkoppen behoren tot de nieuwste generatie printkoppen met een druppelgrootte van 7 picoliter, waardoor haarscherp geprint kan worden. Deze scherpte wordt verder ondersteund door het gebruik van servomotoren met een ingebouwde encoder voor de x- en y-as. De printer kan media verwerken tot een formaat van 2500 x 1200 mm, een dikte van maximaal 100 mm en een gewicht tot 90 kg.

Naast de vlakbed printer, zal HandTop in de loop van 2012 ook een 3,2 m hybride UV printer uitbrengen, uiteraard worden ook deze modellen van de Ricoh Gen4 printkoppen voorzien. De HandTop printers zijn naar behoeft te configureren, maar worden standaard uitgeleverd met CMYK en wit.

De eerste HandTop UV printer is reeds in onze showroom in Tiel (Morsestraat 11 a-b, 4004 JP, Tiel, Nederland) gearriveerd. Indien u interesse heeft kunt u ons altijd bellen voor een uitgebreide demo, tel.: +32(0)3 - 232 08 64.

Met gepaste trots zal Sign Top op de komende Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign te Hardenberg in Nederland de HandTop UV printers presenteren. Deze robuust gebouwde UV printer heeft een zeer gunstige prijskwaliteit verhouding, terwijl de technische specificaties en gebruiksvriendelijke kenmerken zeker niet onderdoen voor de bekende UV printers. Op de beurs zal de vlakbed-uitvoering met 10 Ricoh Gen4 koppen getoond worden, waarmee een snelheid van 30 m2 per uur gehaald kan worden. Voor het printen op fotokwaliteit geldt een print snelheid van 10 m2 per uur. Ricoh Gen4 printkoppen behoren tot de nieuwste generatie printkoppen met een druppelgrootte van 7 picoliter, waardoor haarscherp geprint kan worden. Deze scherpte wordt verder ondersteund door het gebruik van servomotoren met een ingebouwde encoder voor de x- en y-as. De printer kan media verwerken tot een formaat van 2500 x 1200 mm, een dikte van maximaal 100 mm en een gewicht tot 90 kg. Naast de vlakbed printer, zal HandTop in de loop van 2012 ook een 3,2 m hybride UV printer uitbrengen, uiteraard worden ook deze modellen van de Ricoh Gen4 printkoppen voorzien. De HandTop printers zijn naar behoeft te configureren, maar worden standaard uitgeleverd met CMYK en wit. De eerste HandTop UV printer is reeds in onze showroom in Tiel (Morsestraat 11 a-b, 4004 JP, Tiel, Nederland) gearriveerd. Indien u interesse heeft kunt u ons altijd bellen voor een uitgebreide demo, tel.: +32(0)3 - 232 08 64.