Verstuurt u regelmatig producten per post of via een pakketdienst? Onze postdozen zijn stevig en in een handomdraai in elkaar te zetten.

De golfkartonnen verzenddozen van Antalis bieden de volgende mogelijkheden:

  • Verzenddozen met variabele hoogte. Minder vulmateriaal nodig en een kleiner pakket voor de vervoerder en ontvanger.
  • Verzenddozen op het formaat voor de brievenbus. Lagere portokosten.
  • Verzenddozen met automatische bodem, zelfklevende sluiting en scheurstrook. Razendsnel opzetten en sluiten van de doos en door elke inpakker makkelijk te verwerken. De ontvanger kan de doos eenvoudig openen middels de scheurstrook.
  • Enorme variëteit in formaten. Kies de juiste doos die past bij uw product.

Antalis beschikt over een ruim assortiment standaard verzenddozen. Met onze verpakkingen kunt u snel, eenvoudig en kwalitatief goed verpakken. Ideaal voor pakketzendingen, maar ook op brievenbus formaat. Wat u ook gaat verzenden, Antalis Packaging heeft voor iedere oplossing de juiste doos.

Interesse? Vraag de sales advisor naar de juiste oplossing voor uw product.

Packaging? Just Ask Antalis.

Verstuurt u regelmatig producten per post of via een pakketdienst? Onze postdozen zijn stevig en in een handomdraai in elkaar te zetten.De golfkartonnen verzenddozen van Antalis bieden de volgende mogelijkheden:Antalis beschikt over een ruim assortiment standaard verzenddozen. Met onze verpakkingen kunt u snel, eenvoudig en kwalitatief goed verpakken. Ideaal voor pakketzendingen, maar ook op brievenbus formaat. Wat u ook gaat verzenden, Antalis Packaging heeft voor iedere oplossing de juiste doos. Interesse? Vraag de sales advisor naar de juiste oplossing voor uw product. Packaging? Just Ask Antalis.