HYBRID Software, ontwikkelaar van innovatieve productiviteitstools voor het drukken van etiketten en verpakkingen, kondigt de release aan van PACKZ 10, de nieuwste versie van zijn populaire all-in-one PDF-editor. PACKZ 10, een prepress-applicatie voor zowel digitaal als conventioneel drukken, introduceert baanbrekende functies, waaronder naadloze integratie met de CAD-software van EngView, geavanceerde 3D-weergavemogelijkheden voor het drukken van metal cans en verbeterde functionaliteit voor het beheren van kost efficiënte step & repeat optimalisatie.

"We presenteerden PACKZ 10 op drupa 2024 en het werd met groot enthousiasme ontvangen. HYBRID Software biedt open, integreerbare en innovatieve oplossingen die veilig en met vertrouwen kunnen worden gebruikt door de etiket- en verpakkingsindustrie. De nieuwste versie van PACKZ is daar een bewijs van", zegt productmanager Pascal Wybo.

HYBRID Software, ontwikkelaar van innovatieve productiviteitstools voor het drukken van etiketten en verpakkingen, kondigt de release aan van PACKZ 10, de nieuwste versie van zijn populaire all-in-one PDF-editor. PACKZ 10, een prepress-applicatie voor zowel digitaal als conventioneel drukken, introduceert baanbrekende functies, waaronder naadloze integratie met de CAD-software van EngView, geavanceerde 3D-weergavemogelijkheden voor het drukken van metal cans en verbeterde functionaliteit voor het beheren van kost efficiënte step & repeat optimalisatie. "We presenteerden PACKZ 10 op drupa 2024 en het werd met groot enthousiasme ontvangen. HYBRID Software biedt open, integreerbare en innovatieve oplossingen die veilig en met vertrouwen kunnen worden gebruikt door de etiket- en verpakkingsindustrie. De nieuwste versie van PACKZ is daar een bewijs van", zegt productmanager Pascal Wybo.