Spaaractie: doe mee!

Spaaractie: doe mee!

90 jaar geleden tekenden Plantin en Tetterode het vertegenwoordigerscontract met Heidelberg. Om deze mijlpaal te vieren, hebben we voor onze klanten een speciale spaaractie opgezet.

>> Klik om verder te lezen

Reinvent uw print productie met HP PrintOs

Reinvent uw print productie met HP PrintOs

Bent u al bekend met HP PrintOS? PrintOS is door HP ontwikkeld om effectiever en efficienter gebruikt te kunnen maken van uw HP Indigo pers en de beschikking te hebben over al uw data rondom de productie met uw Indigo.

Scoor met individueel bedrukt huisstijldrukwerk

Scoor met individueel bedrukt huisstijldrukwerk

Een nieuw jaar is altijd een goed moment om de voorraad visitekaartjes, briefpapier en presentatiemappen aan te vullen. Met kantoormiddelen en klantinformatie in uw corporate design valt u meer op bij klanten, zakenrelaties en medewerkers en laten een onuitwisbare indruk achter. Ontbreekt er nog iets voor uw uniforme optreden?

5 tips voor een sterke presentatie

Eenvoudig online huisstijldrukwerk (na)bestellen

Eenvoudig online huisstijldrukwerk (na)bestellen

Drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes en brochures kunt ook online bestellen. U heeft daarvoor alleen maar drukgerede bestanden met actuele inhoud en cijfers nodig. Zijn er veranderingen, laat dan uw drukwerk door uw vormgever aanpassen. Online heeft u slechts een paar kliks nodig om uw product samen te stellen en dan wordt het al gedrukt.

Tegoedbon ter kennismaking verzilveren

Verpakking als visitekaartje

Verpakking als visitekaartje

Ook een verpakking beïnvloedt de eerste indruk en is daarmee een visitekaartje voor uw onderneming. Wilt u uw producten en informatiemateriaal graag in een bij uw bedrijf passende verpakking? Of hoe zou het zijn als u voor nieuwe testproducten eenvoudig en snel een ontworpen verpakking te laten drukken, bijvoorbeeld in een oplage van 100 stuks? Bij SAXOPRINT kunt u zulke verpakkingen online bestellen en laten drukken.

Meer verpakkingsideeën

Igepa Lightbox - Ook online te consulteren

Igepa Lightbox - Ook online te consulteren

Onlangs introduceerden we onze nieuwste tool, de Lightbox. Velen onder jullie hebben zich uitgebreid laten informeren tijdens de verschillende infosessies. Dank voor de talrijke positieve reacties!

Consistente en betrouwbare kleuren met de nieuwe AccurioPrint C759

Consistente en betrouwbare kleuren met de nieuwe AccurioPrint C759

Konica Minolta heeft zijn productieprintportfolio uitgebreid met de toevoeging van de AccurioPrint C759. Bedrijven, lokale overheden en onderwijsinstellingen zijn de belangrijkste markten voor de betaalbare en duurzame AccurioPrint C759.

Be creative in 2018  - webinar

Be creative in 2018 - webinar

Klaar om uit de startblokken te schieten met Lab9 Academy? Volg dan de webinar 'Be Creative in 2018', we tonen je de mogelijkheden van Content Volecity welke marketing en grafische ontwerp samen brengt.

MOUVENT - De Zwitserse inkjetrevolutie

MOUVENT - De Zwitserse inkjetrevolutie

De hoogste flexibiliteit, de hoogste kwaliteit, de hoogste snelheid en de LAAGSTE kost zijn de grondvesten van de inkjetpersen van MOUVENT.

Maxximap bedrukte ringmappen

Maxximap bedrukte ringmappen

Maxximap is al decennialang producent van bedrukte ringmappen van hoogwaardige kwaliteit. De ringmappen worden op maat gemaakt tot in de details. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een visitekaartvenster, beschermhoeken, etc.

Vegram Graphics - JBI  Wire-O® en het perfecte duo !

Vegram Graphics - JBI Wire-O® en het perfecte duo !

James Burn Int. bouwt marktgerichte betrouwbare en hoogkwalitatieve oplossingen voor het ponsen van losbladige producten en het binden met Wire-O® metaaldraadbinding.

MultiPress brengt internationaal succesverhaal naar C!Print

MultiPress brengt internationaal succesverhaal naar C!Print

MultiPress, de marktleider in België voor MIS/ERP-software in de grafische industrie is multiplatform en al jaren vaste waarde bij meer dan 60% van alle drukkerijen en printbedrijven. En nu gaat de business software ook over de landsgrenzen!

Bind en personaliseer al uw documenten in met de Fastback 20

Bind en personaliseer al uw documenten in met de Fastback 20

De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestelvan Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur).

GRAFOC 2018! Alweer nieuwe kansen!

Ook in 2018 gaat GRAFOC als Sectorfonds voor de Printmedia onverminderd verder.

- 9 Januari: filmvoorstelling "Graphic Means" Cinema Sphinx, Gent, gratis. Alle info op www.grafoc.be

- Mid februari: Verschijning van de nieuwe GRAFOC inside brochure. GRAFOC partner worden? Laat het weten aan david.benoit@grafoc.be

- Nieuw jaar, nieuwe opleidingspremies. Check je mogelijkheden via GRAFOC!