BOGRAMA BSR550Basic Die-cutter

BOGRAMA BSR550Basic Die-cutter

Het Zwitserse Bograma is één van de marktleiders op gebied van 'Die-Cutters'

Deze off-line machine heeft naast een Perfecte registratie een uniek Uitbreek-systeem d.m.v. geleide wielen en perslucht zodat afval afgevoerd wordt en op de lange uitvoerband enkel het gestanste eindproduct overblijft.

Bespaar honderden euros per maand met MultiPress

Bespaar honderden euros per maand met MultiPress

Montana is een kleine maar goed draaiende drukkerij, gespecialiseerd in large format. Waarvan de zaakvoerder 16 uur per maand spendeert aan administratie. Aan 40 euro per uur bedraagt dit 640 euro/maand. MultiPress zorgt voor de goedkopere oplossing!

GRAFOC: Vacatures invullen met Bedrijfsleren!

De aantrekkende economie zorgt voor schaarste op de arbeidsmarkt, technische profielen zijn moeilijk te vinden, maar GRAFOC en VDAB bieden de oplossing: Bedrijfsleren, voor vacatures druk/drukafwerking!

Het concept is eenvoudig. Selecteren, opleiden en aan de slag, dit allemaal in de onderneming met alleen maar voordelen voor iedereen.

Nieuw rapport van Smithers Pira verklaart veel

Nieuw rapport van Smithers Pira verklaart veel

Het nieuwe rapport van Smithers Pira analyseert de drukkost van bijna 450 tweedehands vellenoffsetpersen van minder dan 10 jaar oud van vijf verschillende fabrikanten.

Hellyn Kartonnage: Tips voor de creatie van een praktische stalenmap?

Hellyn Kartonnage: Tips voor de creatie van een praktische stalenmap?

Hoe begin je nu aan een geslaagde stalenmap? Dat is een vraag die bij Hellyn kartonnage dikwijls wordt gesteld en die ook al in veel verschillende vormen werd beantwoord met een prachtig resultaat !

Hierbij bezorgen we u graag een stappenplan dat als leidraad kan dienen voor uw stalenmap.

Opendeurdagen bij Igepa!

Opendeurdagen bij Igepa!

Igepa nodigt u graag persoonlijk uit op de Inspiratiesessies te Aalter op woensdag 22 en donderdag 23 november 2017 telkens van 14-20 uur.

AccurioLabel 190 vindt het printen van labels opnieuw uit

AccurioLabel 190 vindt het printen van labels opnieuw uit

De digitale labelpers AccurioLabel 190 van Konica Minolta biedt veel voordelen aan labelproducenten die hun afdrukvolumes van een conventionele naar een digitale pers willen verschuiven.

Houdt u ook niet van hoeken... Vegram Graphics heeft een oplossing voor u !

Houdt u ook niet van hoeken... Vegram Graphics heeft een oplossing voor u !

De DCR is een compacte machine ontwikkeld om 1 of gelijktijdig 2 ronde hoeken in meerdere diameters aan te brengen op onderscheiden materialen en producten zoals boeken, bloc-notes, agenda's, kaarten, enz... Uitgerust met 2 snijkoppen kan deze machine de linkse en de rechtse hoek in één beweging snijden en dit met een snijdikte tot 100mm. Zij is de ideale oplossing om middelgrote en grote oplagen te verwerken.

DATA

DATA

De 13e editie van de vakbeurs SIGN2COM zal plaatsvinden op zondag 16, maandag 17 en dinsdag 18 september 2018 in Hal 4 van Kortrijk Xpo.Trouw aan het concept, wordt opnieuw volop ingezet op een sterk inspirerende beurs, met een doorgedreven aandacht voor hoge kwaliteit en uitzonderlijke beleving.

WAT IS SIGN2COM?

WAT IS SIGN2COM?

* 3 dagen persoonlijke contacten met de wereld van de visuele communicatie in een beurslay-out die een optimale bezoekersdoorstroming garandeert.

* een zeer intensieve bezoekerswerving in de gespecialiseerde pers met focus op België en de buurlanden.

* free catering voor alle bezoekers en exposanten

WAAROM DEELNEMEN?

WAAROM DEELNEMEN?

* Enig Belgisch event in zijn soort

* Reputatie als echte KOOPbeurs

* Relevant, geïnteresseerd publiek van ruim 4.000 professionals, van signmakers over grafici tot marketing managers en online developers

REEDS 75% VOLZET

REEDS 75% VOLZET

Op vandaag, bijna 1 jaar voor de beurs, is reeds 75% van de standoppervlakte gereserveerd. Klik hier voor de actuele exposantenlijst.

CONTACT

CONTACT

U wenst eveneens te delen in het succes van SIGN2COM. Contacteer ons vandaag nog via deze link en wij bezorgen u een actuele stand van zaken.

MultiPress maakt het mooie (administratieve) weer bij de Zuiderburen

MultiPress maakt het mooie (administratieve) weer bij de Zuiderburen

Een kleine 50 werknemers en een 1.000-tal offertes per maand, dan ben je al geen klein bier meer. DS Impression is dan ook een groot team van grafische vakmensen. Die plezier hebben in hun werk. En doen wat ze afgesproken hebben. Met ervaring en kennis van drukzaken.

Adobe MAX komt naar je toe!

Adobe MAX komt naar je toe!

Adobe MAX gemist? Of wil je Adobe MAX herbeleven? Geen nood! In samenwerking met VIGC organiseren we 'After Adobe MAX' in Antwerpen. Dit jaar hebben we dan ook een dag vol nieuwigheden voor jou in petto. Want al dat nieuws, daar moet je meer feeling mee krijgen. En moet je onmiddellijk mee aan de slag kunnen.

IBW investeert opnieuw in Baumann Wohlenberg 132 snijstraat

Industriële boekbinderij IBW, gevestigd te Oostkamp, verving eind 2016 één van haar snijstraten door een nieuwe Baumann Wohlenberg 132 snijmachine met triltafel BSB5L en BA3 manuele aflader. Hiermee beschikt het bedrijf over niet minder dan vier Wohlenberg snijstraten, waarvan één ook uitgerust is met een Baumann BASA volautomatische triltafel.

Klik hier voor de details.