Er hoeven geen matrijzen of snijvormen meer te worden gemaakt voor elke nieuwe opdracht.De I-Echo PK snijtafels met invoer maken vlak, volledig of halfvlak snijden, microperforatie en automatisch rillen mogelijk via contouren die rechtstreeks op uw AI grafische bestanden zijn gedefinieerd. Voor kleine en middelgrote series stickers, digitale afdrukken op karton of synthetische media en zeefdrukken.

Pan-European Public Procurement OnLine of kortweg 'PEPPOL', dat is het netwerk dat een gestandaardiseerde én veilige uitwisseling van e-facturen mogelijk maakt. Sinds kort is dit formaat ook geïntegreerd in MultiPress, dankzij een koppeling met het Nederlandse bedrijf Storecove. Wil je weten welke voordelen dit voor jouw printmediabedrijf in petto heeft? Lees dan snel verder!

Condat Silk is een houtvrij gestreken papier met een prachtige half matte afwerking.Ideaal om te gebruiken voor al uw prestigedrukwerk en het imago van uw bedrijf of uw producten in de kijker te zetten.

DUCAJU maakt, ontwerpt en personaliseert al meer dan 55 jaar mappen op maat. Wij hebben van deze functionele, goed uitziende presentatie-instrumenten onze specialiteit gemaakt.

Voorbij zijn de dagen dat verpakkingen en etiketten alleen werden ontworpen om nuttig of praktisch te zijn. Etiketten en verpakkingen zijn nu een integrerend deel van het merkimago en de winkelervaring.

Van regenponcho's tot zonnebrandcrème: Print.com heeft al z'n premium brandingproducten verzameld in het nieuwe lookbook Inspire. De vuistdikke ringmap is een aanvulling op de drie bestaande lookbooks (Print, Signs en Rigids) die je wegwijs maken in de materiaalsoorten, kleuren en veredelingen van Print.com. Lookbook Inspire is ontwikkeld om inspiratie op te doen voor nieuwe campagnes. Je kunt er bovendien samen met je opdrachtgever doorheen bladeren. Want net als de andere lookbooks heeft Inspire een neutrale cover die je desgewenst kunt verfraaien met je eigen huisstijl.

Met de innovatieve koudfoliedruktechniek van Grafische Groep Matthys kun je in één keer drukvellen bedrukken met zilver/goud/holografische folie + CMYK + Pantone kleuren + bijzondere lakeffecten. Vellen vouwkarton van 72x102 cm dienen daarna nog enkel te worden gestanst en geplakt te worden ... En voilà: je merk valt extra op.

Groei is geen onbekend gegeven bij het Antwerpse (Willebroek) Stikr! Het groeide in 5 jaar uit van reclamebureau tot een gerenommeerde belettering-specialist en textieldrukker. Om die groei te blijven ondersteunen en uit te breiden, moest de administratieve kant ook worden geoptimaliseerd. Lees hier de 2 manieren hoe MultiPress Stikr helpt om verdere commerciële opportuniteiten te bereiken!

De Duplo DC-648 is Duplo's nieuwste multifunctionele afwerkingsoplossing!Net als de andere modellen in de Duplo DC-familie, is de DC-648 ontworpen om één operator in staat te stellen meerdere afwerkingsprocessen in dezelfde doorgang uit te voeren.

Met decennia ervaring in productie en verwerking van enveloppen is Kaenguruh voor veel Europese mailingbedrijven, marketeers en drukkers een uiterst waardevolle en strategische partner. In het Duitse Durmersheim produceert Kaenguruh jaarlijks zo'n twee miljard enveloppen. Alles van retour tot C5++ enveloppen worden er van de rol gemaakt. Naast moderne installaties en de nieuwste technologie voor het vervaardigen van enveloppen, beschikt het bedrijf eveneens over een brede waaier drukpersen voor overprinting opdrachten. Het is vooral met die unieke combinatie, dat Kaenguruh naam en faam gemaakt heeft.