Het nieuwe partnerschap brengt de Acuity Prime-machines naar een breder netwerk van printserviceproviders in België en Luxemburg. Fujifilm is verheugd zijn nieuwe strategische partnerschap met dealer Igepa Belux aan te kondigen ter ondersteuning van de verkoop van het Acuity Prime assortiment in gebieden van de Benelux.

De zomer is de perfecte periode om je creatieve talenten verder te ontwikkelen met de gespecialiseerde Adobe-opleidingen van Lab9 Academy. Of je nu geïnteresseerd bent in creatie, pre-press, videoproductie of 3D, Lab9 Academy biedt een breed scala aan opleidingen die je helpen om je skills naar een ongezien niveau te tillen. Onze opleidingen zijn gericht naar beginners als gevorderden om je gebruik te laten maken van de nieuwste technieken en tools die Adobe te bieden heeft.

Dataline won voor de 6de keer op een rij een EDP Award! Deze prestigieuze prijs voor beste Print MIS-oplossing van 2024 mocht Dirk Deroo, CEO van Dataline Solutions, tijdens de EDP Awardceremonie op drupa in ontvangst nemen.

De Multifinisher CPC375 XPRO in lijn met een vouwmachine TF375 van het bekend Zwitsers merk Touchline brengt een nieuwe revolutionaire maatstaf in de omgeving van printing house.In de lengte (gedeeltelijk of volledig) dwars snijden en microperforatie, rillen en optioneel in lijn vouwen alles in één enkele doorgang voor alle soorten papier van 80 tot 400 gr/m2.

Mentor (meter-/peter) zijn is veel meer dan enkel kennisoverdracht.Je bent de belangrijke spil in de opleiding op de werkplek van starters zoals een nieuwe collega, stagiair of duale leerling.

drupa 2024 was voor Heidelberg algemeen en meer in het bijzonder voor Heidelberg Benelux een zeer succesvolle beurs. De vele innovaties van Heidelberg werden door het publiek goed ontvangen. Naast het grote aantal bezoekers op de prachtige stand werden er ook heel wat contracten afgesloten. Het vooropgestelde budget werd ruim overschreden en dit in zowel commercial als packaging print. Heidelberg Benelux slaagde erin om zowel Prinect workflows, CtP's, persen als afwerkingsapparatuur te verkopen en dit samen met contracten voor consumables en service. Herbeleef drupa 2024 hier.

drupa 2024 heeft meer gebracht dan wat Heidelberg Benelux ervan had verwacht. De order intake op de prachtige stand van Heidelberg was hoger dan verwacht en ook het aantal bezoekers uit de Benelux lag op een enorm hoog peil. De nieuwe technologieën die Heidelberg tijdens drupa 2024 presenteerde met oa de nieuwe Jetfire 50 werden met veel enthousiasme onthaald zodat Heidelberg Benelux ervan overtuigd is dat ze hier ook in de komende periode de vruchten van zullen plukken.

De herbruikbare poetsdoeken van Mewa speciaal voor drukkerijen en bedrijven uit de grafische sector reinigen uw werkplek, machines en producten grondig. Een hoog absorberend vermogen maakt hen ideaal om olie, smeer, verf en toner te verwijderen. De poetsdoeken kunnen tot wel 50 keer milieuvriendelijk gewassen en hergebruikt worden. Een mooi en groen alternatief voor papieren doeken en lappen textiel die na eenmalig gebruik bij het afval belanden. Bovendien heeft Mewa voor zijn poetsdoeken een complete dienstverlening ontwikkeld met niet alleen regelmatige levering en ophaling maar ook een veilige milieuvriendelijke verwerking van alle vuile doeken.

Werkkleding voor de grafische sector moet slijtvast en comfortabel zijn. Mewa biedt een ruim gamma aan op maat gemaakte outfits waarbij elastische, ademende stoffen en ergonomische pasvormen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en optimaal draagcomfort. Ook de werkkleding van Mewa komt met een compleet pakket aan dienstverlening gaande van advies bij keuze, regelmatige levering en ophaling, het wassen, en repareren van kleding, de opvolging van maatwissels en bijbestellingen.

Het herbruikbaar principe van Mewa heeft tal van voordelen. U bespaart op reinigings- en onderhoudskosten. Mewa ontlast u daarnaast van de zorg om uw bedrijfstextiel zodat u zich kan focussen op uw kerncompetenties. Uw doet bovendien beroep op een duurzame partner. Mewa optimaliseert voortdurend in grondstofbesparende procestechnologieën en is daarmee koploper in de branche.

Geachte klant van Gerhard Schubert GmbH,Verpakkers bevinden zich aan het einde van een verpakkingsproces, waar ze één hoofdfunctie hebben: verkoopklare verpakkingen veilig, snel en gemakkelijk in transportdozen plaatsen. De gerobotiseerde bovenlaadmachines van Schubert voldoen natuurlijk aan al deze eisen. Ze verwerken een breed scala aan formaten, van RSC's, trays en trays met deksel tot wrap-around oplossingen en zelfs herbruikbare plastic kratten. Hun sterke punten:

Voedingsmiddelen, koekjes en gebak, snoepgoed, dranken of cosmetica - al deze producten worden uiteindelijk in verzendverpakkingen geplaatst zodat ze kunnen worden vervoerd en in de schappen kunnen worden uitgestald. Bij deze Italiaanse koekjesfabrikant worden koekjes verpakt in flowpackzakken door een casepacker van Schubert in verschillende richtingen in dozen geplaatst.

Premium likeurfabrikant Jägermeister heeft nog meer duurzaamheid bereikt dankzij een Schubert casepacker: de kleine flesjes worden volautomatisch in een plasticvrije omverpakking geplaatst.Wil je meer weten over de andere voordelen van onze casepackers? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie over onze casepackers. Bekijk het zelf!