Sneeuwluipaard peterschap

De FLYERALARM bedrijfsvisie is 'snelheid'. Dit slaat zowel op snelheid in de productie en logistiek, als op snel innoveren en investeren in nieuwe technologieën om het volledige bedrijfsproces nog efficiënter en groener te maken. Om die visie en het groen engagement in de verf te zetten, heeft FLYERALARM het peterschap op zich genomen van een sneeuwluipaard die in de zoo van Planckendael verblijft. Lars Bo Hagen Peters legt uit: "Hiermee ondersteunen we niet allen de werking van de zoo, maar dragen we ook bij in het wetenschappelijk onderzoekscentrum van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael voor het voortbestaan van deze diersoort.

Onderhoudstechnicus, een beroep met toekomst

Er staan de logistieke sector de komende jaren grote veranderingen te wachten. E-commerce dwingt veel ondernemingen ertoe 24 op 24 uur en 7 dagen per week te draaien om de consumenten permanent pakjes te bezorgen. Dit leidt tot enorme goederenstromen en vaak loodzware arbeidsomstandigheden voor de werknemers. De sector staat dus aan de vooravond van een grootschalige automatisering.

Kopen, huren of leasen: wat is de beste oplossing voor jouw operaties?

Een heftruck aanschaffen kan op diverse manieren. De meest bekende zijn kopen, huren of leasen, maar er bestaan nog andere opties. Welke optie de beste is voor uw specifieke situatie, hangt af van een aantal factoren. Om de beste keuze te kunnen maken, zetten we de mogelijkheden met alle pro's en contra's op een rij.

Veilig met de heftruck

Als het op veiligheid aankomt, vormen heftrucks een belangrijke risicofactor in het magazijn. Degelijke veiligheidsattributen op de truck kunnen alvast heel wat onheil voorkomen. Tegenwoordig is het aanbod aan beschikbare voorzieningen enorm. Een overzicht van de middelen die heftruckchauffeurs helpen om goederen, zichzelf en de omgeving maximaal tegen schade te beschermen.

Game developer

Het dynamisch team van de afdeling IT uitgeverijen is op zoek naar een nieuwe game developer. Zin om uitgedaagd te worden met programmeer- en 3D art opdrachten?Bekijk de vacature

Senior webdeveloper

Op zoek naar een job in een jong en dynamisch team? Sta je te popelen om mee te werken aan digitale platformen, websites, educatieve games en apps? Dan is deze job de geknipte kans voor jou!Bekijk de vacature

Creatieve DTP'er

Voor onze Design & Layout afdeling zijn we op zoek naar een creatieve DTP'er die onze grafisch ontwerpers ondersteunt en zorgt voor de creatie en aanpassingen van drukklare bestanden.Bekijk de vacature

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Ben je gebeten door de druk- en uitgeefwereld? Wil je samen met 230 gepassioneerde experts meewerken aan onze kwalitatieve en relevante publicaties? Benieuwd hoe jij kan bijdragen aan onze educatieve leermiddelen, professionele uitgaven, opleidingen en kwalitatief drukwerk?

Igepa pakt uit met New Solution!

Igepa verdeelt nu ook de printapparatuur van New Solution en antwoordt hiermee op de toenemende vraag naar oplossingen voor het personaliseren en beprinten van dozen en labels. Verpakkingen kunnen voortaan heel speciaal gemaakt worden! Nog nooit was de vraag zo groot naar gepersonaliseerde voorgesneden hoogwaardige golf- en vouwkartonnen verpakkingen. Een tendens die Igepa niet alleen bij haar bestaande klanten oppikte maar die ook bij industriële afnemers en logistieke toeleveranciers de neuzen in dezelfde richting zet. Igepa is er zich in de keuze van haar printsystemen ook van bewust dat klanten heel veeleisend zijn als het gaat over kwaliteit, robuustheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Summercamp 2019 - {o}cyaan

Ben je al goed vertrouwd met de Adobe software maar denk je nóg meer uit de programma's te kunnen halen? Wil je aftoetsen of je nog helemaal up-to-date bent met de laatste nieuwigheden? Of is een heropfrissing tijdens de zomervakantie gewoon mooi meegenomen? Dan is onze praktijk gerichte Summercamp-training zeker iets voor jou! Elke training wordt trouwens gegeven door een gecertificeerde Adobe-Specialist. Lab9 Academy is dan ook met fierheid een Adobe Certified Training Center.

Veredelingen voor boeken; een print24 specialiteit

Bij print24 blijft men hun klanten verbazen. Dat print24 sterk is in het drukken van prijzen en in het drukken van folders, brochures, tijdschriften, catalogi en het huisstijl drukwerk wist menigeen al lang. Maar ...