Bij het relatief jonge Moonfox laten ze shampoo stralen in een productdisplay die zegt dat je het waard bent, of ze maken kartonnen robots voor een autogigant. Het basismateriaal is (bijna) altijd karton, maar ze halen er eindeloos veel variaties uit. Maatwerk, dus. En dat wil zeggen dat de ondersteunende administratie ook op maat moet zijn ...

Op 23 juni lanceerde Heidelberg, live op Print China en online vanuit Wiesloch de Heidelberg Speedmaster CX104. Deze pers past zowel in commerciële, verpakkings- als etikettendrukkerijen. De configuratiemogelijkheden zijn schier oneindig, gaande van een basisautomatisatie tot een volledig autonoom drukkende pers met Push-to-Stop. Voor meer informatie kan u bij Heidelberg Benelux terecht of u kan ook hier klikken.

Wist u datzevenentwintig procent van de gelezen post leidt tot actie? Als u weet dat we gemiddeld amper vier direct mailings - gedrukte media zoals een brief, folder of briefkaart - ontvangen per week, is de conclusie duidelijk: in de brievenbus liggen enorme opportuniteiten om mensen te bereiken*.

Volg een van de 30+ Adobe-opleidingen bij in het Adobe Authorized Training Center van Lab9 Academy, en word een expert in beeldbewerking, experience design of grafisch ontwerp.

Alles verandert en tegelijk blijft veel hetzelfde.We luisteren sinds 1 februari 2021 in onze drie vestigingen naar één enkele naam: ducaju®. Dat is een verandering die kan tellen. Onze passie, ons streven naar perfectie, de wijze waarop we werken, onze waarden en alles waar we voor staan, dat wat u kent en dat wat ons sterk maakt, dat blijft hetzelfde.

Drukwerk bij verschillende of onbekende leveranciers bestellen heeft voor- en nadelen. De online keuze is reuze, maar de kwaliteit en minimale oplage kan per leverancier sterk verschillen. Ook kost op meerdere plekken een bestelling plaatsen en vervolgens in de gaten houden veel extra tijd. Met deze uitdaging in het achterhoofd werd de Print.com-webapp ontworpen. In deze gesloten bestelomgeving kunnen grafisch professionals in twee stappen zowel traditioneel drukwerk als sign, textiel en giveaways bestellen. De webapp bevat ondertussen 500+ producten en blijft groeien, waardoor het aanbod wekelijks breder en dieper wordt.

Wilt uw klant een extra touch aan zijn drukwerk geven? Hotfoil is HOT.We voorzien uw drukvellen van de meest luxueuze veredelingen. Hotfoil, stansen en pregen kennen voor ons geen geheimen. Onze deskundigen delen graag hun jarenlange ervaring en staan u bij om uw projecten te begeleiden vanaf idee tot uitvoering.

Met dagelijks honderden printorders kom je handen en tijd te kort. Digitale drukkerij Printburo zette daarom hard in op de automatisering van hun administratie via MultiPress. Benieuwd hoe Printburo hun kwaliteitsdrukwerk nu vlot en foutloos kan bolwerken? Lees dan hier verder!

Op woensdag 23 juni pakt Heidelberg groots uit met SHOWTIME. Veel kunnen we er nog niet over kwijt behalve het feit dat u zich aan een heleboel hoogtepunten en nieuwigheden, waaronder een wereldpremière, mag verwachten. Wil u dit evenement vanop de eerste rij meemaken, registreer u dan op Heidelberg Showtime om een VIP-ticket te bemachtigen.

Laat je dromen uitkomen en beleef eveneens wat cultuur met Igepa.We nodigen je graag uit op ons exclusief Igepa event op donderdag 24 en vrijdag 25 juni in "Kunstmagazine The Office" in Brugge. The Office is een unieke combinatie van een kunstgalerij annex art-bookshop en koffie & theebar. Een nieuw belevingscentrum voor kunst in het Zilverpand te Brugge dat nog maar net de deuren opende.

Het in Luxemburg gevestigde Printing OSSA, installeerde eind vorig jaar een nieuwe Baumann-Perfecta snij-installatie en CRON thermische plaatbelichter met processloze Fuji ZD-platen. "Een keuze die zowel gunstig is voor het milieu als de gezondheid van onze medewerkers," zegt zaakvoerder Jean-Paul Schmitz.Klik hier voor de details.

Voor veel printmedia-ondernemers is de afdeling logistiek en expeditie nog steeds een beetje onbekend terrein. Dat is logisch. Orders worden alsmaar kleiner, maar het aantal orders en dus ook het aantal leveringen verhoogt. Maar wat kost dat allemaal?En er is meer ...