Omdat uw kerst- en nieuwjaarswensen heel bijzonder zijn!

Eindejaarsperiode staat weer voor de deur! Traditioneel wordt het weer zoeken naar speciale papiersoorten om uw kerst- en nieuwjaarswensen vurig, sprankelend en oogstrelend kracht bij te zetten. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment Text & Cover kwaliteiten gekoppeld aan een al even breed bijpassend enveloppengamma. Mooi papier is nu eenmaal de basis voor drukwerk met impact!

Als innovatie en automatisatie samengaan ...

Bij Lamine drukmeesters blazen ze 112 kaarsen uit en genieten een sterke reputatie op het vlak van luxe drukwerk. Ze beheersen hun vak tot in de puntjes en willen ook de procesautomatisatie scherp zetten. Maar de Herentse KMO worstelt al een tijd met hun MIS-software. Tot MultiPress in beeld kwam!

Jet Press 750S: de nieuwe standaard in drukwerk

Hoe weten we dat deze gewaagde bewering klopt? Geen enkele druktechnologie (toner of offset) kan simpelweg tippen aan de drukkwaliteit van de Jet Press 750S. Gecombineerd met een nieuw milieu prestatieniveau, stelt de Jet Press 750S een nieuwe benchmark voor de productie van drukwerk. Belangrijk zijn de trotse Jet Press eigenaren die vanuit hun passie voor drukwerk bereid zijn geweest te investeren in het beste materieel. Zij bouwen hun onderneming rond de Jet Press op, omdat ze weten dat ze kunnen verdienen aan kwalitatief hoogwaardig drukwerk met milieu toegevoegde waarde.Bekijk hoe passie en prestaties samenkomen ...

Boekjaar 2019 loopt op z'n eind. Hoeveel verkoopfacturen staan er nog open?

Wist je dat 96% van de bedrijven de kredietwaardigeheid van klanten niet controleert? En dat 58% van de facturen te laat of zelfs nooit betaald worden? Controleer de bedrijfsinformatie en kredietwaardigheid van je (toekomstige) klanten snel en eenvoudig. Doe het vooraleer je offertes maakt, en laat je bedrijf niet het slachtoffer zijn van slechte betalers.

Ordercalculator knelpuntberoep!

De calculator in een drukkerij moet niet alleen over een degelijke grafische kennis beschikken. Hij/zij moet evengoed alle benodigde stappen in het productieproces kennen. Dat is nu net waar het schoentje knelt bij veel drukkerijen. Goede ordercalculators zijn dun gezaaid en moeilijk te vinden. Ze zijn nochtans absoluut noodzakelijk voor het maken van correcte prijsberekeningen.

We Connect Your Business

De sleutels voor de bedrijfszekere toekomst van elk grafisch productiebedrijf zijn bekend. Maar waar begin je? Hoe integreer je de commerciële, financiële, productie én logistieke bedrijfsprocessen, specifiek voor jouw toepassingen?

Hoe speelt Bart klaar wat grote drukkerijen niet lukt? Of hoe ver geraak je met extreme flexibiliteit in digitaal drukken en afwerken?

CTP Digital Printing is opgestart door Bart Laenen in 1997. Wat begon als een eenmanszaak, groeide uit tot een solide speler op de digitale markt. CTP Digital Printing levert enerzijds drukwerk aan klanten uit de ruime regio van Turnhout, tot in Nederland toe. Anderzijds werkt hij samen met andere printmedia bedrijven. Zo staan de Xerox IGen 150-printer en de Albyco/CP Bourg afwerkingsmachine zelden tot nooit stil.

Hoe administratie meegroeit met je bedrijf. Zonder stress ...

Beyaert Printing is een offset-drukkerij met twee specialiteiten: grootformaatdrukwerk en kartonnage. Het geheel wordt omkaderd door een punctuele administratie waarbij de flexibiliteit van een familiaal bedrijf en de directe communicatie met hun klanten centraal staan. Filemaker zorgde vijftien jaar voor ondersteuning van de backoffice.

Bind en personaliseer al uw documenten in met de Fastback 20

De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestelvan Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur).

Ampersand 19.1 is uit

Ampersand 19.1 is uit. In ons magazine laten we diverse interessante ondernemers uit de grafische en communicatie-industrie aan het woord. In dit nummer 19.1 o.a. reportages over Cartim Print, De Wrikker, Vrijdag Premium Printing, Schneiders Printservice, Van As.

Hellyn: sterker dan ooit

Hellyn Kartonnage kan als familiebedrijf een indrukwekkende staat van dienst voorleggen en lijkt aan de vooravond van 2020 sterker en beter dan ooit gewapend tegen de uitdagingen die eraan komen.