Investeringsbeslissingen worden vaak niet genomen met het volle gezonde verstand. Te vaak vertrouwen bedrijfsleiders op hun buikgevoel of op aanbevelingen zonder gefundeerde basis, zonder duidelijk zicht op de return on investment. Dat moet toch beter kunnen...

Dit jaar werd de bekende conferentie van Adobe uitzonderlijk omgetoverd tot een gratis digitaal festival met interessante keynotes, bekende gastprekers, previews van de nieuwste technologieën en meer dan 350 in-depth trainingsessies, goed voor bijna 50 uren aan creativiteit en inspiratie.

De grafische sector is zich volop aan het vernieuwen. Ook INNI GROUP omarmt het nieuwe normaal en blijft ambitieus haar toekomst als innovatieve multispecialist verzekeren. Daarom zijn wij op zoek naar een extra gedreven accountmanager om het salesteam te versterken.

Als account manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten. Je positioneert INNI GROUP als de 'one stop shop' voor communicatie-oplossingen. Je prospecteert potentiële klanten, breidt ons relatiebestand uit en onderhoudt goede relaties met de strategische beslissingsnemers bij klanten en prospecten. Bij prospecten vorm je je een juist beeld van de noden en wensen, terwijl je bij klanten proactief en systematisch zoekt naar crosssalesmogelijkheden. Je werkt aantrekkelijke commerciële voorstellen uit en volgt deze nauwkeurig op. Je maakt deel uit van een salesteam (Nederlands- en Franstalig) van 5 account managers en rapporteert aan de sales director.

Een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. We bieden een aantrekkelijk salarispakket in functie van ervaring en competenties.

Werkveld is heel België. Je werkt van thuis uit, vanop bureau te Brussel of vanuit de site in Kortrijk. Je bent 2 à 3 keer per maand in Kortrijk.

Na zijn verblijf in Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk is RISO Rob klaar voor een nieuwe missie!Wereldwijd, kijkt men nu meer dan ooit naar lucratieve manieren om hun bedrijfsvoering te verbeteren en rendabel te blijven tijdens de huidige Covid19-crisis.Het is daarom nu de perfecte tijd voor RISO Rob om professionele drukkers in België te helpen sneller, groener en vooral super winstgevend te laten printen. Staat u ervoor open om te bestuderen hoe u uw professionele printomgeving kunt verbeteren? Bent u er klaar voor om uw winstmarges drastisch te verhogen? Heeft u behoefte aan snelle, betrouwbare en groene inkjettechnologie om uw klanten meer keuze te kunnen bieden? RISO Rob en zijn partners staan te springen om u hierbij te begeleiden!E-mail ons om direct een afspraak te maken: o.zwartjes@risobnl.nl of kijk op onze website voor meer gedetailleerde informatie over onze productieve printoplossingen.

Online business is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een webshop is namelijk dé ideale manier om klanten vertrouwd te maken met het brede gamma producten dat een grafisch bedrijf aanbiedt.Maar kan dat zonder extra voorkennis en dure programmeurs? Jawel!Met de MultiPress Webshop-module wordt alle administratie tussen order en facturering automatisch gegenereerd en opgevolgd. Inclusief de aansturing van de productie! Zowel B2C als B2B. En dankzij de koppeling met verschillende betalingsmethoden, is de facturering al compleet nog voordat de productie opstart.Ook volautomatisch online inkomsten genereren? Dat kan!

Cijfers wijzen uit dat drukkerijen voor 90% van alle orders vooraf een offerte moeten maken. Logisch dat een calculatiemodule krachtig, eenvoudig en snel hoort te zijn. En sneller dan de 'Calculatie Wizard' van MultiPress kan het écht niet!Kan planning, registratie en nacalculatie volledig geautomatiseerd én bliksemsnel verlopen? Jawel!De calculatie-engine laat MultiPress toe om de specifieke m²-prijzen op te splitsen volgens druktechnische parameters (steltijd, printtijd, inkt en materiaal). Aan de hand van de indeling op het gewenste materiaal berekent MultiPress exact hoeveel tijd er nodig is voor de productie.Ontdek hier de 'Calculatie Wizard'. Omdat tijdverlies ook geld kost ...

Dataline en AGFA benadrukken het belang van een geautomatiseerde workflowRecent gingen AGFA en Dataline een Certified Partnership aan om de procesintegratie tussen hun managementinformatiesystemen (ERP/MIS) en de digitale productie-workflow te bevorderen.De integratie MultiPress MIS/ERP Software en Agfa Apogee levert ongeziene efficiëntiewinst op, bevestigd Andy Grant, Head of Software bij AgfaKlanten van beide bedrijven kunnen vanaf nu profiteren van een naadloze, geautomatiseerde en transparante stroom van gegevens tussen de backoffice en de productie.

Hoeveel tijd/geld/werk kan er bespaard worden door de verschillende processtappen te automatiseren en te stroomlijnen? Heel wat, zo blijkt. Daarom bundelde Dataline jarenlange expertise in unieke en innovatieve audit-software, specifiek voor grafische bedrijven.Is verhoogde efficiëntie ook belangrijk voor uw bedrijf? Vraag dan nu een gratis analyse!Onze belofte: Glasheldere en vrijblijvende adviezen, op maat van uw bedrijf; Een roadmap naar verhoogde efficiëntie van alle bedrijfsprocessen; De kortste weg naar meer winst. Waar wacht u nog op ...?

De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestelvan Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur).

Vaak beweren de makers van software-oplossingen de ideale partners voor een bedrijf te zijn. Omdat ze compatibel zijn. Of specifiek enkele knelpunten kunnen wegwerken. Of dat ook waargemaakt wordt, is dan weer een andere kwestie. Want hoe loopt het dan écht achter de schermen?Comith uit Affligem heeft daar een uitgesproken mening over: "Na 19 (!) jaar voldoet onze business software nog steeds aan alle verwachtingen."De backoffice van Comith groeide mee met de nieuwe mogelijkheden die MultiPress aanbood. Om zo verder de administratie te stroomlijnen, en bovendien het management een paar zeer nuttige tools aan te reiken.U wil dit ook? Vind hier meer informatie!

Je bent een doorgewinterde verkoop- en resultaatsgerichte jager die gebeten is door vellendrukwerk. Je bent gedreven, ondernemend en overtuigend met een onstuitbare can-do-mentaliteit. Met jouw sterke ervaring in de grafische sector ben jij de juiste persoon die wij zoeken. Daarnaast breng je de human touch in customer experience naar een hoger level.

Covid-19 heeft een economische impact, ook op de printmediasector. Voor arbeiders PC130 die tijdelijk werkloos zijn stelt GRAFOC daarom 2 online trainingen gratis ter beschikking:1. Mentorship (Meter-/Peterschap)2. Verhoog je veerkracht/My Stress Coach Alle info en inschrijven kan via deze GRAFOC-link.

Tijdens de Heidelberg Innovation Days beleefde de MasterMatrix van MK haar wereldpremière. Hiermee maakt de MK Mastermatrix haar reeds ruime portfolio stansmachines compleet. Een nieuw HIGH-Performance stansmachine op 106-formaat met stripping- en blanking-unit, dit alles met een hoge mate van automatisering levert prestaties van wereldklasse.

De brievenbus kleppert als vanouds tijdens coronatijd, want fysieke post maakt een heuse comeback. Een trend die allerlei mooie kansen biedt voor professionals die klanten willen blijven verrassen met bijzonder drukwerk. Daarom heeft Print.com een speciale inspiratiepagina gelanceerd met de populairste verpakkings- en verzendproducten: versturen.print.com.