De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestel van Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur).

Door gebruik te maken van de Fogra profielen kunnen bestanden nauwkeuriger uitgewisseld worden. Een vlotte overstap naar Fogra 51/52 vraagt wat duiding want om kleurconsistentie te bereiken tussen ontwerp, proofing en productie is 'meten is weten' van kapitaal belang. De voorbije jaren verschenen heel wat nieuwere substraten met optische witmakers (OBA of Optical Brightener Agents) op de markt waardoor de huidige Fogra 39/47 standaard aan vernieuwing toe was.

Konica Minolta en MGI Digital Technology (MGI) hebben recent hun samenwerking uitgebreid ten behoeve van klanten. Dit versterkte partnerschap zal de commercialiseringsactiviteiten in de commerciële en industriële digitale drukmarkten verder versnellen.

De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestelvan Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur). Envoudig in gebruik: één enkele toets controleert alle functies. Snelheid: 10-25 sec per inbinding volgens documentdikte. Krachtige boeken: pagina's weerstaan een trekkracht van meer dan 25kg ! Ontdek de bindwerkoplossingen en fotoalbums van Powis op onze nieuwe Fastback website: www.fastbackbinding.com

nbekend is vaak onbemind. In haar nieuwe folder geeft GRAFOC 9 redenen waarom werken met het printmedia vormingsfonds enkel voordelen oplevert voor je bedrijf, medewerkers en je klanten!De folder met verspreiding onder alle grafische bedrijven is ook online te vinden via www.grafoc.be > werkgever > downloads.Je voordelen ontdekken?info@grafoc.be | www.grafoc.be | www.printmediajobs.be | www.printmediastages.be

Afwerking is van cruciaal belang voor de uitstraling van het product bij uw klant.En laat Hellyn daar nu net in uitblinken... Onze jarenlange ervaring in kartonnage zorgt ervoor dat wij alles specifiek op maat kunnen ontwikkelen. Met onze ruime kennis en het enorme aanbod aan verschillende papiersoorten maken we van uw project een echt pareltje.

Na de lancering van het printplatform, deze maand twee jaar geleden, heeft Print.com niet stilgezeten. Op het hoofdkantoor in Deventer (Nederland) heeft het team, van ruim 60 Print Nerds, in volle vaart doorgewerkt aan de uitbreiding van het unieke aanbod.

Drukkerij Jobert, op en top familiebedrijf, is door de jaren heen stevig geëvolueerd. Met meer dan 40 jaar ervaring op hun palmares speelt drukkerij Jobert sterker dan ooit mooie troeven uit: persoonlijk klantencontact, flexibele service, perfecte kwaliteit, stipte levering en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. En dat toont aan dat Jobert rotsvast gelooft en focust op de toekomst, ondanks de huidige precaire marktsituatie.

In deze tijden waarin thuiswerken en de 1,5 meter maatschappij het nieuwe normaal geworden zijn, is het wellicht interessant om te kijken hoe u uw klantrelatie kan optimaliseren. Maak kennis met AccurioPro Flux 8!

Voor drukkerij Bietlot, één van de meest vooraanstaande en gerenommeerde drukkerijen uit Wallonië, is dit reeds de vijfde plaatbelichter die het bedrijf installeert. De nieuwe Fujifilm 9800 thermische plaatbelichter, met multi autoloader en Beil biegstraat en plaatstacker, werd geïnstalleerd naast een reeds eerder aangekochte Fujifilm 70 x 100 plaatbelichter.

Print.com lanceert een nieuwe inspiratiepagina, deze keer binnen het thema 'presenteren'. Op de pagina presenteren.print.com is het heel gemakkelijk voor professionals (wederverkopers, designers en marketeers) om collega's en klanten te inspireren met nieuwe, bijzondere maar ook vele bekende producten. Eerder werd een pagina opgezet om professionals en hun klanten op weg te helpen met het communiceren van de COVID-19 maatregelen. Bekijk deze voorbeelden op covid.print.com.