Dat het heftige tijden zijn is een understatement. Vanuit GRAFOC willen we alle printmedia bedrijven en hun medewerkers een hart onder de riem steken in deze moeilijke en onzekere tijden. We ondersteunen dan ook de open brief van ondertussen meer dan 25 bedrijven en van Fespa Belgium#kooplokaal #ikkoopbelgisch #printVolg ook onze Corona updates op de site van GRAFOC- VLAIO-ondersteuning- Wat met de trajecten Duaal Leren/Leren en werken?- Volg een gratis online opleiding Artificiële Intelligentie- ...

Graag stellen wij u een nieuwe tool op onze eShop voor: de Pantone Manager.De Pantone Manager is een keuzehulp die u stapsgewijs, op basis van PMS-kleur, papiertype en eventuele verdere veredeling van het drukwerk, de juiste inktkwaliteit op onze eShop laat vinden.

Juist in deze turbulente tijd bouwt Print.com verder aan de gebruikersgemakken en het productassortiment van de webapplicatie. "Wij willen dat de gebruikers van onze webapp hun klanten op de best mogelijke manier kunnen bedienen, nu en straks als alles weer opstart. Stilzitten is geen optie, onze medewerkers zijn dan ook onder de meest veilige omstandigheden, vanuit huis, aan het werk." aldus Marco Aarnink, oprichter van het online printplatform.

Sinds enkele maanden produceert Scholma Print & Media met de Fujifilm Luxel T-9800 HD-NS 48 platen per uur voor de manroland 700 persen die 24/7 draaien in Bedum. "Een bewuste keuze na een uitgebreid onderzoek met mijn team" zegt directeur/eigenaar Erik van 't Hoff.

De webapp van Print.com is een bron van inspiratie voor grafisch professionals. De honderden materiaalsoorten, bijzondere veredelingen en afwerkingen bieden voldoende inspiratie voor nieuwe inzichten en creatieve designs. Er wordt steeds vaker gekozen voor eigen afmetingen en om producten contour te laten snijden. Ook het gebruik van unieke veredelingen zoals glitter- en regenboogfolie en verschillende diktes spotlak wordt steeds populairder.

Venttri wenst al haar relaties het beste toe in deze moeilijke periode. We hopen dat we, door ons te houden aan de richtlijnen, met elkaar zo snel mogelijk grip krijgen op het COVID-19 virus. Aan alle ondernemers met hun medewerkers: bij deze steken we u een hart onder de riem. #StayHealthy

Met deze bevraging bieden we de printmedia bedrijven de kans om hun stem te laten horen in ons verhaal.Maak je al gebruik van onze GRAFOC-diensten, of is dit eerder nog een vaag en onbekend terrein? Wat wil je graag in ons aanbod terugvinden om je medewerkers, bedrijf en klanten vooruit te helpen? Of wat lijkt je minder nuttig? Wil je ook je stem laten horen, dan kan dit via deze link. Onder de inzendingen verloten we bovendien nog eens 5 duo bioscooptickets!

Graag stellen wij u een nieuwe tool op onze eShop voor: de Pantone Manager.De Pantone Manager is een keuzehulp die u stapsgewijs, op basis van PMS-kleur, papiertype en eventuele verdere veredeling van het drukwerk, de juiste inktkwaliteit op onze eShop laat vinden.

Verpakking en presentatie wordt steeds belangrijker. Het is een uitstekende vorm van contact met de eindverbruiker. Hellyn is zich daar goed van bewust en denkt nét daarom graag met u mee.

De webapplicatie van Print.com is een gesloten bestelomgeving speciaal ontwikkeld voor én door grafisch professionals. Boordevol features die zorgen voor ultiem gebruiksgemak en ook nog eens veel tijd besparen.

Creative Inspiration & Solution Day is back, met een gloednieuw programma!In 2020 trekken we met onze creatieve roadshow opnieuw doorheen Vlaanderen, met stops in Hasselt, Kortrijk, Gent en Antwerpen. Hasselt is reeds achter de rug, maar op 2 april maken we onze 2de stop in Kortrijk Xpo.

De webapplicatie van Print.com is een gesloten bestelomgeving ontwikkeld voor én door grafisch professionals. Elk onderdeel is erop gericht om zo snel mogelijk te kunnen bestellen en het creatieve vormgevers, marketeers en wederverkopers zo makkelijk mogelijk te maken. Met de navigatie, handige features en het uitgebreide assortiment bespaar je eenvoudig tijd én geld.