Dataline zoekt continu getalenteerde en vooral gepassioneerde werknemers. Jeroen de Cock is de nieuwste toevoeging aan het groeiende Dataline team. Hij ondersteunt het Business Development team voor MultiPress in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Met de abonnementsformule Heidelberg Subscription betaalt u een vast afgesproken bedrag per gedrukt vel. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd van productie gerelateerde beslommeringen en kan u zich concentreren op de business as such. Er bestaat Subscription Smart, alle verbruiksgoederen, service, consultancy en training en Prinect Software zijn inbegrepen in de prijs per afdruk en Subscription Plus dat naast het voorgaande ook de afschrijving van de machine omvat. Voor meer informatie, ga naar Subscription Smart & Plus | Heidelberg

Dankzij hun diverse kleuren en structuren lenen Text & Cover papiersoorten zich uitstekend voor uw creatieve projecten en natuurlijk ook uw eindejaarsdrukwerk.Verkiest u wit, gekleurd, transparant, metallic?Een opdikkende of ecologische papiersoort?Bijpassende enveloppen?U vindt het allemaal in ons uitgebreide Text & Cover assortiment!

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

Na de beëindiging van de Copybinder serie, is de Powis Fastback 20 de professionele binder met vierkante rug:6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel: superstrips (rug met linnen structuur 15 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur). Eenvoudig in gebruik: één enkele toets controleert alle functies. Snelheid: 10-25 sec per inbinding. Krachtig: pagina's weerstaan een trekkracht van meer dan 25kg! Ontdek de bindwerkoplossingen en fotoalbums van Powis op onze nieuwe Fastback website: www.fastbackbinding.comInruilactie voor uw Copybinder en zijn toebehoren! Contacteer ons voor meer info

Kerst staat voor de deur. Dé tijd van het jaar om je collega's en relaties te verrassen met een mooi cadeau, hartverwarmende kerstkaart of een heerlijk kerstpakket. Bij Print.com hebben ze alles in huis om je kerstverrassingen naar een hoger level te brengen. In de feestdagenshop vind je niet alleen een uitgebreid assortiment relatiegeschenken (van kalenders tot gepersonaliseerde flesjes prosecco), maar ook bijzondere papiersoorten en veredelingen. Alles om de mooiste tijd van het jaar nog mooier te maken. Let is WOW.

ERP/MIS-oplossingen voor printmediabedrijven zouden de enige bron van waarheid moeten zijn voor het bedrijf, de oplossing zou elke functie en elke werknemer in het bedrijf moeten ondersteunen. De realiteit is vaak iets minder rooskleurig: de implementatie van deze software in de bestaande workflows vergt veel toewijding en tijd. Zoveel moeite, Waarom zou je nog een print MIS/ERP-oplossing willen?

Met een omzet van Euro 1.120 miljoen en een orderportefeuille van meer dan 1 miljard ziet Heidelberg de tweede helft van het boekjaar met vertrouwen tegemoet. Dankzij sterke resultaten in Noord-Amerika en Centraal Europa (waartoe ook de Benelux behoort) werden de financiële doelstellingen voor het eerst half jaar behaald en dit ondanks een moeilijke economische en politieke situatie. Vooral in het segment van de verpakkingsdruk was de groei aanzienlijk. Lees hier meer.

Adobe MAX is hét jaarlijkse event rond inspiratie en creativiteit van Adobe in de VS. De absolute hoogmis voor designers, fotografen, web designers, ontwikkelaars en al wie betrokken is in de grafische creatie en productiecyclus. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert VIGC samen met haar strategische partner Lab9 Pro een heus afterevent met samenvattingen van de meest in het oog springende sessies op Adobe Max.

Er hoeven geen matrijzen of snijvormen meer te worden gemaakt voor elke nieuwe opdracht.De I-Echo PK snijtafels met invoer maken vlak, volledig of halfvlak snijden, microperforatie en automatisch rillen mogelijk via contouren die rechtstreeks op uw AI grafische bestanden zijn gedefinieerd. Voor kleine en middelgrote series stickers, digitale afdrukken op karton of synthetische media en zeefdrukken.

Tijdens de VIGC-trainingen werk je aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties en vaardigheden. Ontwikkelbehoeften en leerdoelen staan daarbij voorop. Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van jouw organisatie. Zo werken we samen aan het best mogelijke leerresultaat.

Creapack maakt displays en POS-materiaal voor o.a. de farma- en retailsector. Het displaybedrijf had stilaan nood aan een gestroomlijnde en geautomatiseerde administratie- en productieworkflow...Maar hoe voeg je die twee samen?

Verbazing alom bij de bezoekers van de Heidelberg "Packaging Day" te Wiesloch op donderdag 27 oktober. Tijdens de introductie werd er een live verbinding met het Oostenrijkse bedrijf Cardbox gemaakt waar de bezoekers een Heidelberg Speedmaster XL106 te zien kregen die tegen een snelheid van 21.000 vel/uur aan het produceren was, onmiddellijk een nieuw wereldrecord snelheid voor een vellenoffsetpers. De doelgroep voor deze pers zijn producenten van vouwdoosjes in hoge oplages. Klik hier voor meer info.

Ervaar de efficiency van B2 afwerking, maar met de flexibiliteit en automatisatie van een Duplo Docucutter.Meer applicaties en 50% meer dekking (in vergelijking met 2 vel SRA3).Voor meer info: contacteer Gunnar Loman: +32 491 712 812 of gloman@igepa.be - www.igepa.be

Frame.io is de nieuwe tool van Adobe die je helpt bij het samenwerken voor video-projecten in Adobe Première.Tijdens deze webinar leer je hoe je projecten aanmaakt en deelt voor interne collaboratie. Ook de mogelijkheid om externe beoordelingen te geven vanaf iedere locatie wordt je bijgebracht.Of je nu nieuw bent met Frame.io of het al langer gebruikt, deze webinar brengt je up-to-date en laat je enkele mogelijkheden zien die u misschien nog niet wist.