Think Décor biedt inzicht in de huidige trends die de Europese interieurmarkt vormgeven en de manier waarop merken en consumenten helpen de groei van de markt te bepalen.

Het optimaliseren van productie met combinatie-orders is meer dan een 'leuk extraatje'. Je bespaart op de vaste kosten én je machines drukken efficiënter! Je verlaagt materiaalverbruik en vermindert afval. En bovendien zorgen minder verschillende drukopdrachten voor minder opstarten van persen. Benieuwd hoe MultiPress dat klaarspeelt?

De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestel van Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur).

Graag stellen wij u een nieuwe tool op onze eShop voor: de Pantone Manager.De Pantone Manager is een keuzehulp die u stapsgewijs, op basis van PMS-kleur, papiertype en eventuele verdere veredeling van het drukwerk, de juiste inktkwaliteit op onze eShop laat vinden.

Hellyn is opgenomen in de tweede editie van "Flanders is making". Meerwaarde creëren door betere producten aan te bieden die op een innovatieve manier geproduceerd zijn.

Dankzij de webapplicatie van Print.com zijn de mogelijkheden om drukwerk gepersonaliseerd te verzenden oneindig. In de webapplicatie bestel je eenvoudig print, sign en large format, dat in een neutrale verpakking en voorzien van jouw logo direct bij je klant wordt bezorgd.

''Voor de introductie van een high end product is het belangrijk om direct vanaf het begin indruk te maken. Deze professioneel uitziende box, die kwaliteit en design uitstraalt, was voor ons de juiste manier om die eerste indruk te maken bij onze klanten. Het werd als een cadeau ontvangen en wij vertrouwen erop dat dit zal meewerken aan het verkoopproces voor dit nieuwe product.'' - de woorden van de klant voor wie wij deze mooie demobox mochten maken.

Graag stellen wij u een nieuwe tool op onze eShop voor: de Pantone Manager. Via onze eShop zijn ruim 10.000 artikelnummers voor PMS-inkten beschikbaar, in verschillende inktkwaliteiten. Het zoeken op PMS-nummer resulteert daardoor soms in een veelvoud aan keuzes, waardoor een bestelfout snel kan worden gemaakt.

De volledige collectie stalen van uw klant in één oogopslag presenteren ? Dat kan! Wij bieden een ruime waaier aan van presentatiemogelijkheden om de aandacht van uw klanten of prospecten te trekken.

Ontdek de webapp van Print.com: in deze gesloten bestelomgeving bestel je vliegensvlug print, sign en large format. De webapp is speciaal ontwikkeldvoor frequent flyers en zit boordevol features die jouw printreis een stuk comfortabeler maken. First class, zonder meerprijs.

Op veelvuldig verzoek van onze klanten hebben wij de verzending voor u geoptimaliseerd: Behalve nieuwe verzendopties, zoals de mogelijkheid het pakketgewicht tot 15 kg te beperken, hebben wij spoedzending overgedragen aan UPS.

Tegenwoordig bevat het assortiment meer dan 3.000 producten, die klanten in miljoenen varianten kunnen bestellen.„ We zien vooral veel belangstelling voor diverse soorten kringlooppapier en duurzame producten. Daarom hebben wij ons assortiment dienovereenkomstig uitgebreid." vertelt Christian Würst, als chief commercial officer van Onlineprinters onder andere verantwoordelijk voor het productbeleid.

Dankzij een duurzaam businessmodel en intelligente productieprocessen kan Onlineprinters gedrukte producten voor een voordelige prijs produceren. Nieuw in de Onlineprinters-shop zijn de zeer voordelige "Basic-catalogi", dat zijn verlijmde catalogi die leverbaar zijn in de formaten A4 en A5.

Interne fout - Knack

Sorry, de pagina kan niet worden weergegeven. Een tijdelijk probleem met de server. Probeer het later opnieuw.