NAUTILUS® SuperWhite, het 100% post-consumer recycled papier met uitstekende witheid!

NAUTILUS® SuperWhite heeft een uitstekende witheid van 150 CIE. Dit ongestreken papier is ideaal voor klanten die niet houden van de grijze tint van recycled papier, maar wel hun focus op duurzaamheid willen laten zien. Dit 100% post-consumer recycled papier is zeer milieuvriendelijk, FSC® recycled gecertificeerd en heeft een EU Ecolabel. Ook verkrijgbaar in een CO2-neutrale optie.Verkrijgbaar in folio, SRA3, cutsize, rollen en verschillende gramgewichten.Wilt u meer weten? Just ask Antalis!

Te koop: Showroom model Canon Colorado 1640 UVGel printer

Colorado 1640 UVgel printer:Ongeëvenaarde productiviteit: Printsnelheden tot 159 m2 per uur en een ongeëvenaarde automatisering zorgen voor zeer snelle doorlooptijden. Uitstekende kwaliteit: Produceer moeiteloos prints van uitzonderlijke kwaliteit en een zeer ruim kleurengamma dankzij de UVgel-technologie. Lage operationele kosten: Geniet van de laagste operationele kosten en een uitstekende return on investment. Als u graag meer informatie wil over deze unieke aanbieding, contacteer dan Johan Vanbossuyt via johan.vanbossuyt@canon.be of 0474/85 12 92 Meer info over de Colorado 1640 vind je hier:

Bind en personaliseer al uw documenten in met de Fastback 20

De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestelvan Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur).

Een dag vol creativiteit op CISD!

Creative Inspiration & Solution Day komt terug, dit op 7 oktober in Blue Point, Antwerpen. Kreeg u op 24 juni in Gent niet de kans alle sessies te volgen die u interesseerden of kon u er gewoon helemaal niet bij zijn. Niet getreurd, naar aanleiding van het grote succes in Kortrijk en Gent bieden we u in Antwerpen een herhaling van CISD aan.

Hoe maak je een productintroductie succesvol?

''Voor de introductie van een high end product is het belangrijk om direct vanaf het begin indruk te maken. Deze professioneel uitziende box, die kwaliteit en design uitstraalt, was voor ons de juiste manier om die eerste indruk te maken bij onze klanten. Het werd als een cadeau ontvangen en wij vertrouwen erop dat dit zal meewerken aan het verkoopproces voor dit nieuwe product.'' - de woorden van de klant voor wie wij deze mooie demobox mochten maken.

Hoe je met kleine digitale oplages competitief kan zijn

Graffikka specialiseerde zich in 'Printing On Demand'. Dat wil zeggen: kleinere oplages, kortere levertermijnen en veel gepersonaliseerd drukwerk. Hoe kan je dat administratief automatiseren? En is dat betaalbaar voor een klein grafisch bedrijf?

Label & Flexo: launch nieuw magazine

Label & Flexo: launch nieuw magazineHeidelberg Benelux brengt met Label & Flexo een compleet nieuwe titel voor professionals in de label- en verpakkingsindustrie op de markt. Begin september 2019 verscheen het eerste nummer van ons nieuwe magazine Label & Flexo, met daarin onder meer aandacht voor de Labelexpo Europe, testimonials van klanten, ons Gallus portfolio en onze flexo consumables.>> Ontdek het eerste nummer.

PANTONE lanceert 294 nieuwe kleuren !

Pantone breidt z'n kleurengamma sterk uit met 294 nieuwe kleuren. De nieuwste Formula Guide bevat hierdoor maar liefst 2161 kleuren.Bestel nu de nieuwste waaiers aan speciale nettoprijzen en u bent weer helemaal up-to-date!Als officieel Pantone Partner kan u bij ons terecht voor zowel de losse waaiers als de uitgebreide sets. Gratis verzending in gans België!

"Web-to-Print heeft zijn volledige potentieel nog niet bereikt."

Interview met Fabian Frenzel, CMO Innovatie/Marketing bij Unitedprint SE:"Alles wat vandaag de dag heel normaal is, was op de één of andere manier eerst ongewoon - wat nog niet zo lang geleden ook het geval was voor Web-to-Print (WtP). Veel van wat vandaag de dag nog ongewoon is, zal uiteindelijk ook gewoon normaal zijn. Dit komt door de aard van ontwrichtende veranderingen, gemaakt door modieuze bedrijven, zoals bij ons met Unitedprint."

Word lid van de Flyeralarm-club

Het in Würzburg gevestigde bedrijf met lokaal kantoor in Amsterdam, lanceert de exclusieve FLYERALARM Club voor haar klanten en neemt in één en dezelfde adem ook het peterschap op zich van een sneeuwluipaard die in de zoo van Planckendael verblijft.