U bent van harte uitgenodigd voor onze demodagen op 12 en 13 maart! Tijdens deze dagen krijgt u de kans om onze nieuwste machines en technologieën in actie te zien en te ervaren.

Creative Inspiration & Solution Day van Lab9 Pro is terug en dit op 3 locaties in Vlaanderen.In 2024 kan je schrijven voor hét Adobe-event van Lab9 Pro in Antwerpen, Kortrijk en Hasselt.Er werd een nieuw programma samengesteld met sessies rond AI, video-productie en praktische tips & tricks in de Adobe-pakketten.Registreer je nu gratis voor de editie in Antwerpen, Kortrijk of Hasselt via volgende link: www.lab9pro.be/cisd

Voor Zünd Benelux is Fespa Amsterdam een thuiswedstrijd. De leverancier van digitale snij- en freesapparatuur heeft veel te melden en op de stand D40 in hal 1 zijn verschillende machines en workflow-oplossingen te bewonderen. Vooral voor sign-specialisten en drukkerijen die hun blik willen verbreden is een bezoek aan de stand de moeite waard. De nadruk ligt op automatisering, procesintegratie en efficiënt werken. De getoonde configuraties maken bovendien de flexibele mogelijkheden van Zünd duidelijk.

Group Joos, het innovatieve familiebedrijf uit Turnhout met een sterke focus op digitale print oplossingen, maakte de overstap naar MultiPress om de administratieve en productieprocessen verregaand te stroomlijnen en te optimaliseren.

Creative Inspiration & Solution Day van Lab9 Pro is terug en dit op 3 locaties in Vlaanderen. In 2024 kan je schrijven voor hét Adobe-event van Lab9 Pro in Antwerpen, Kortrijk en Hasselt.Er werd een nieuw programma samengesteld met sessies rond AI, video-productie en praktische tips & tricks in de Adobe-pakketten.Registreer je nu gratis voor de editie in Antwerpen, Kortrijk of Hasselt via volgende link: www.lab9pro.be/cisd

Er hoeven geen matrijzen of snijvormen meer te worden gemaakt voor elke nieuwe opdracht.De I-Echo PK snijtafels met invoer maken vlak, volledig of halfvlak snijden, microperforatie en automatisch rillen mogelijk via contouren die rechtstreeks op uw AI grafische bestanden zijn gedefinieerd. Voor kleine en middelgrote series stickers, digitale afdrukken op karton of synthetische media en zeefdrukken.

Van data naar performantie in 1 click. Het nieuwe HEIDELBERG Customer Portal. Het allesomvattende digitale portaal voor het moeiteloos overzien en beheren van uw bedrijfsoperaties.Voor meer info, klik hier

Zünd snijsystemen zijn de ideale oplossing voor bedrijven die zoeken naar snel, flexibel en gebruiksvriendelijk produceren. Het succesvolle Zwitserse familiebedrijf staat al veertig jaar garant voor machines van topkwaliteit met een lange levensduur voor de grafische en signindustrie. Dochteronderneming Zünd Benelux bedient de lokale markt vanuit het Nederlandse Eersel.

De grootste print- en signbeurs van Europa keert terug naar Amsterdam van 19 tot en met 22 maart 2024.Bezoek ons komende maart in Amsterdam om de geboekte technologische vooruitgang te vieren die ervoor zorgt dat uw bedrijf de concurrentie voorblijft.

De Universiteit Leiden blijft zich inzetten voor excellentie in al haar facetten. Een cruciale speler in dit streven is het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB), dat diensten zoals kopiëren en printen verleent. En dat is waar de MIS/ERP-software MultiPress voorziet in excellente automatisering.

Van data naar performantie in 1 click. Het nieuwe HEIDELBERG Customer Portal. Het allesomvattende digitale portaal voor het moeiteloos overzien en beheren van uw bedrijfsoperaties.Voor meer info, klik hier