Kortere levertijden bij Onlineprinters

Goed nieuws voor klanten van onlineprinters.be : Vanaf nu zijn flyers, posters en briefpapier nog sneller leverbaar, zonder dat daarvoor extra kosten worden berekend.

Nieuw in de shop: textiel

De klanten van Onlineprinters hebben sinds maart nog meer keuze in de shop. Behalve klassieke drukbare producten bevindt zich nu ook textiel in het assortiment.

Vlakbed EVENT bij 3logiQ op vrijdag 26 april 2019

Op Vrijdag 26 april van 13u tot 20u verwelkomt 3logiQ u graag met een hapje & een drankje in hun democenter te Sint-Denijs-Westrem (Gent) om kennis te maken met de MUTOH & SUMMA vlakbed paradepaarden aan actieprijzen!

tom&otto, dé partner voor digitaal drukwerk!

Zet tom&otto Digital in voor al uw digitale drukwerk. Het gamma is ruimer dan ooit en verkrijgbaar in gloss & silk. De formaten zijn perfect afgestemd op alle soorten toepassingen, waaronder HP Indigo en dry toner. U zult verrast zijn over het fraaie drukresultaat!

Eerste Océ Arizona 1360 GT in België staat bij Publi Dema

Het in Deinze gevestigde Publi Dema is het eerste signbedrijf in België dat de nieuwe Océ Arizona 1360 GT in gebruik neemt. De nieuwe vlakbedprinter, die naast vlakkemedia ook rolmateriaal kan verwerken, is voor Publi Dema een enorme stap voorwaarts ten opzichte van de vorige hybride printer die het bedrijf in gebruik had, en dat op alle vlakken.

Bind en personaliseer al uw documenten in met de Fastback 20

De Fastback 20 is de nieuwe, klein tot hoogvolume desktop inbindtoestel van Powis. 6 soorten inbindingen zijn mogelijk met één toestel : superstrips (rug met linnen structuur 16 kleuren), composition strips (rug lederlook 6 kleuren), perfectback TA (blocnotes & rug voor gepelliculeerde kaften), layflat strips (rug voor doorlopende kaften), hardcover (harde kaft: leder, suède, textiel), CP strips (voor coated papier geprint in kleur).

GRAFOC inside 2019: Nu beschikbaar!

Een nieuwe GRAFOC-brochure, nieuwe kansen voor een nieuw opleidingsjaar.Onze boodschap blijft even belangrijk: zorg voor goed opgeleide medewerkers die bijblijven. Goed voor hen, goed voor het bedrijf én goed voor de klanten!Ontdek daarom in onze brochure waarom samenwerken met GRAFOC je vooruit helpt als bedrijf en medewerkerGRAFOC, voor mensen in Printmedia!Meer weten? david.benoit@grafoc.be

Heidelberg Benelux verhuist

Een verhuizing moet snel, goed en binnen de afgesproken termijn én het afgesproken budget worden uitgevoerd. Heidelberg Benelux vult deze vereisten graag voor u in.

Nieuwe naam voor Maxximap: Venttri

Maxximap heeft een nieuwe naam: ''Venttri''. De nieuwe naam laat de ontwikkeling zien die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt: van mappen-producent naar specialist op het gebied van maatwerk presentatieproducten.

Haletra nog efficienter door JDF koppeling van MultiPress met Prinect

Drukkerij Haletra uit Houthalen-Helchteren is een dynamische familiedrukkerij waar 60 medewerkers dagelijks in de weer zijn voor een feilloze klantenservice. Er wordt een heel breed assortiment aangeboden. Dit gaat van boeken tot folders, van displays tot verpakkingen steeds met dezelfde kwaliteitseis: feilloos werk tot in de puntjes. De voorbije jaren kende de drukkerij een gestage groei en MultiPress zorgde hierbij voor de nodige structuur en ondersteuning.

Novatech MC: Print positive!

Om u te ondersteunen in uw dagelijkse werk en u te helpen in te spelen op de voortdurend veranderende markt, levert Antalis de MC-range Novatech. Dat is dé papieroplossing van topkwaliteit voor alles wat u wilt drukken, om welke toepassing het ook gaat en hoe complex die ook is.

Canon Top Coated Graphic+:The Perfect Fit

Om zijn grafische klanten nog beter te ondersteunen lanceert Canon het Top Coated Graphic+. Dit coated papier is een aanvulling op de bestaande gesatineerde en gestreken papieren. Top Coated Graphic+ is bijzonder geschikt voor hoge kwaliteitsafdrukken en is beschikbaar in zowel Gloss als Silk, zo ook in verschillende grammages gaande van 90g tot en met 350g.

Opendeurdagen op 3 & 4 April in Evere

Opendeurdagen op 3 & 4 April in EvereOm zeker niet te missen: onze lente opendeurdagen op 3 en 4 April van 11 tot 15u00. Bij deze gelegenheid, ontdekt de perfecte rechte rug inbinding, plastificatie, pelliculeren, vernissen en sleeking in zijn laatste innovaties. De te ontdekken nieuwigheden: het nieuwe pelliculeertoestel GMP QTOPIC-380F, de Bibliocoater voor foil vernis, de automatische snijplotter iMark en het plastificeertoestel Fastlam A3, enz...