Unitedprint.com SE heeft kort voor het einde van 2021 met succes de wereldwijde herlancering van print24 afgerond en presenteert nu zijn topmerk in een volledig nieuw ontwerp met veel extra functies en nog meer service.

De SureColor SC-T7700D:Ontworpen voor architectuur-, ingenieurs- en constructiebedrijven (AEC) die gedetailleerde en nauwkeurige CAD-plannen en - tekeneningen produceren maar ook voor retailers die POS-posters (point of sale) willen maken die de kleuren van het bedrijfslogo exact reproduceren.De SureColor SC-P8500D:Ontworpen voor het printen van posters in grote volumes en voor copyshops die grootformaat-fotoprinten ook als selfservice bieden.

Hoewel Print.com ook nauw samenwerkt met een netwerk van gespecialiseerde leveranciers wordt het merendeel van alle bestellingen inhouse geproduceerd. Dit gebeurde voorheen in drie eigen productielocaties (in Kampen, Schijndel en Oss), maar sinds kort is dit aantal teruggebracht naar twee. Het volledige machinepark uit Schijndel verhuisde namelijk onlangs naar de locatie in Oss, met als resultaat dat de productie van digitaal en offset drukwerk, large format en sign vanaf nu onder hetzelfde dak plaatsvindt.

Het is te lezen op onze gevel en misschien heb je het ondertussen zien voorbijkomen op onze sociale media: begin 2022 verhuizen wij (samen met onze collega's van site Meulebeke) naar een compleet nieuw bedrijfspand in Meulebeke.De nieuwe locatie heeft een grotere werk- en productieomgeving en dat biedt ons de ruimte voor de groei die ons bedrijf doormaakt.

Dataline heeft er een nieuwe klant bij: 3Motion. Die naam heb je ongetwijfeld wel eens gehoord, maar voor de zekerheid bieden wij toch een korte introductie. 3Motion is een succesvol printmediabedrijf gespecialiseerd in groot formaat digital printing. Lees verder voor wat je moet weten over deze Oost-Vlaamse printparel.

Als fabrikant van machines voor de afwerkingsprocessen binnen de grafische industrie specialiseert Baumannperfecta zich op het snijproces en andere perifere machines voor de behandeling van papier en drukwerk. Op dit gebied is Baumannperfecta een van de wereldmarkt- en technologieleiders.

Het is te lezen op onze gevel en misschien heb je het ondertussen zien voorbijkomen op onze sociale media: begin 2022 verhuizen wij (samen met onze collega's van site Meulebeke) naar een compleet nieuw bedrijfspand in Meulebeke.De nieuwe locatie heeft een grotere werk- en productieomgeving en dat biedt ons de ruimte voor de groei die ons bedrijf doormaakt.

Wil je deze feestdagen flink uitpakken? Van unieke houten kerstkaarten tot luxe gegraveerde borrelplanken: met keuze uit honderden bijzondere producten wordt je klanten verrassen pas écht een feestje.

B-CLOSE heeft onlangs Raepers overgenomen, een bedrijf dat ook gespecialiseerd is in heftrucks, magazijntoestellen en het onderhoud daarvan. Raepers is actief in sectoren waarin B-CLOSE minder aanwezig is, zoals bouw en kmo's. Dankzij deze overname krijgt het bedrijf meer toegang tot de markt van detailhandel en kleinere kmo's. In de werkwijze zal dit niks veranderen: de service, verkoop en verhuur blijven gegarandeerd als voorheen. B-CLOSE zal van de gelegenheid gebruik maken om extra services en producten te ontplooien. De voordelen voor uw onderneming: een groter aanbod, meer mogelijkheden en een nog uitgebreidere service.

"We zijn nóg meer servicebedrijf dan verkoper", gaat de marketing manager verder. "Heftrucks zijn onze specialiteit, maar service is onze kernactiviteit, zowel voor grote bedrijven als voor kleine kmo's en zelfstandigen. Ook bedrijven die hun materiaal niet bij ons kopen, kunnen op ons rekenen voor onderhoud. We staan dicht bij al onze klanten, vandaar de naam B-CLOSE."