11 beursdagen lang overtuigde Dataline printprofessionals uit heel de wereld van de kracht van automatisering met MIS-software. Demonstraties en analyses door product- en businessexperts lieten zien hoe Dataline de grafische sector rendabeler maakt.

Dirk Deroo, CEO van Dataline Solutions, tevreden over 2de beursdeelname: "Het was geweldig om top printproductiebedrijven te ontmoeten die beseffen dat ze hun administratie moeten automatiseren. Dat ze manieren moeten vinden om hun marge en productiviteit te verhogen".

En dat was nog niet alles! Hun inzet voor innovatie werd beloond met een 6de EDP Award voor de beste Print MIS-oplossing: de MultiPress AI Assistant. Hun AI-oplossing werd dan ook met open armen ontvangen.

Lees hier meer over Dataline op drupa.

11 beursdagen lang overtuigde Dataline printprofessionals uit heel de wereld van de kracht van automatisering met MIS-software. Demonstraties en analyses door product- en businessexperts lieten zien hoe Dataline de grafische sector rendabeler maakt.Dirk Deroo, CEO van Dataline Solutions, tevreden over 2de beursdeelname: "Het was geweldig om top printproductiebedrijven te ontmoeten die beseffen dat ze hun administratie moeten automatiseren. Dat ze manieren moeten vinden om hun marge en productiviteit te verhogen".En dat was nog niet alles! Hun inzet voor innovatie werd beloond met een 6de EDP Award voor de beste Print MIS-oplossing: de MultiPress AI Assistant. Hun AI-oplossing werd dan ook met open armen ontvangen.Lees hier meer over Dataline op drupa.