Uw community herenigd onder hetzelfde dak. Netwerken à volonté met een gratis hapje & drankje tijdens de afterwork vanaf 17u. Of voor, tijdens en zelfs na het event dankzij de Empack App met matchmaking.

Empack Namur is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie.

Bezoeken kan mits registratie. Verzeker u van uw gratis toegang via deze link. Bezoek de beurs, en kom netwerken met exposanten en bezoekers tijdens ons gratis afterwork drink vanaf 17:00.

Empack Namur is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie.

Bezoeken kan mits registratie. Verzeker u van uw gratis toegang via deze link. Bezoek de beurs, en kom netwerken met exposanten en bezoekers tijdens ons gratis afterwork drink vanaf 17:00.

Steeds duurzamer produceren, zonder toe te geven op prestaties of kwaliteit: dat is waar XSYS voor staat, de internationale specialist in de prepress voor verpakkingen. XSYS, dat al bekroond werd voor zijn productielijn Catena+ - die het pad geëffend heeft voor de automatisering van de voorbereiding van flexoplaten - kondigt voor drupa nog meer innovaties aan die richtinggevend zullen zijn voor de evolutie van de sector.

Op drupa 2024 (stand 7a / D03) onthult Hybrid Software haar nieuwe slogan: 'We share your heartbeat', waarmee wordt uitgedrukt dat de zes divisies van Hybrid Software meer dan ooit verenigd zijn en nu werken met één gemeenschappelijke missie: Wij zijn de hartslag van industrieel printen en verpakken.

In het Kennistheater van Empack vind je onze kennispartners over actuele onderwerpen zoals o.a. nieuwste wet- en regelgeving (PPWR, SUP en tariefdifferentiatie), bio plastics & future proof plastics, brand cases en nog meer! De experts van KIDV, Green Serendipity, Brightlands, NRK Verpakkingen, HAS Green Academy en KU Leuven nemen jou mee, zodat jij toekomstbestendig in kan spelen op de hedendaagse en verwachte verpakkingsuitdagingen.

Op de beursvloer vind je dit jaar een extra theater: het Pitch-Pack-Plein waar verder ingehaakt wordt op verduurzaming door automatisering, circulariteit in producten, én consumentenverpakkingen. Op dinsdag 9 april staat het onderwerp Automation4Packaging centraal, op woensdag 10 april wordt de tweede editie van Pitch Your Circular Product gehouden en op donderdag 11 april vind je hier de innovators op het gebied van consumentenverpakkingen en design. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar om een pitch te geven op Pitch Your Circular Product. Ben jij een voorloper op het gebied van circulair en/of duurzaam verpakken? Schrijf je nu nog in voor een deelname aan Pitch Your Circular Product (deadline 28 maart):

Waar circulariteit en duurzaamheid inmiddels een grote rol speelt in ons dagelijkse leven, zet Empack onder het motto Empack Going Green zelf ook de nodige stappen in het aanbod tijdens de beurs. Zo introduceert Empack een nieuwe area De Showroom waar de machines uit de verpakkingsindustrie een tweede kans krijgen. Misschien vind jij hier de tweedehands of refurbished machine die jij net nodig hebt voor je productielijn! Naast De Showroom richt Empack zich op de automatiseren en verduurzaming in het productieproces met Automation4Packaging. Deze deelnemers vind je terug op de beursvloer die jou meer kunnen vertellen over het optimaal automatiseren van jouw verpakkingslijn(en). Benieuwd naar alle deelnemers?

Na de succesvolle combinatie van Empack met Packaging Innovations tijdens de afgelopen editie in Den Bosch, zijn dit jaar weer aantal van de innovatieve verpakkingsontwikkelaars en designers aanwezig in de Consumentenverpakkingsstraat. Bij o.a. Now New Next, Keizer International, DiDutch, L'atarimae, Vouwkarton Platform, Chemistry NL en Green Serendipity vind je de inspiratie in de verpakking van de toekomst en de mogelijkheden van nu. Daarnaast vind je deze editie de specialisten op het gebied van verpakkingstechnologieën en -processen op het Co-packers Paviljoen. Spar hier over inkoop van materialen, kwaliteitsborging en een snellere doorlooptijd om jouw verpakkingslijn te optimaliseren.Bekijk hier alle areas