Ervaar de diversiteit van de Belgische verpakkingsindustrie met Empack Namur en Empack Gent. Elk event biedt een platform met zijn eigen karakteristieken. Reserveer vandaag noguw stand en maak deel uit van het succes. Laat deze mogelijkheid niet aan u voorbijgaan om uw aanwezigheid in de verpakkingsindustrie te versterken.

Empack Namur, het eendaagse netwerkevent voor de Franstalige verpakkingsindustrie in België, biedt u een platform om uw voetafdruk in Wallonië te vergroten. Met meer dan 70 exposantenen 750 professionals op één dag, is dit dé plek om te netwerken en zaken te doen in een regio bekend om zijn innovatie.

Dankzij de co-locatie met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build is Empack Gent de uitgelezen kans om uw netwerk uit te breiden naar de logistieke sector en professionals uit de volledige supply chain te ontmoeten. Met speciale zones gericht op e-commerce en het Service Pack Pavilion, bieden we een platform voor elke niche. Verwacht u aan meer dan 250 exposanten en 6.000 professionals in Flanders Expo.

Empack Namur en Gent bieden toegang tot specifieke segmenten binnen de Belgische markt, met een focus op directe interactie en het versterken van zakelijke relaties. Neem nu de stap om uw bedrijf te laten groeien en uw positie in de verpakkingsindustrie te bekrachtigen. Bekijk de grondplannen (Namur | Gent) en vraag een gepersonaliseerde offerte voor uw voorkeursstand.

TIL UW GEPERSONALISEERD DRUKWERK NAAR EEN HOGER NIVEAULaat u meeslepen in een ontdekkingsreis door de wereld van gepersonaliseerd drukwerk tijdens de Personalisation Experience 2024 die plaatsvindt van 19 t/m 22 maart 2024 in Amsterdam.Neem deel aan ons eendaagse congres met bekende sprekers zoals Richard Askam, die praktische ervaring opdeed in baanbrekende campagnes zoals 'Share a Coke'. Trevor Gordon, bekend door zijn werk voor wereldmerken als Diageo, Vodafone en Selfridges. Serena Bonomi, een pionier op gebied van innovatie voor de circulaire economie en strategieën voor grootschalige personalisatie, met uitgebreide ervaring opgedaan bij BMW.Boek nu uw plaats voor het WAAROM, het HOE en de TECHNOLOGIEËN die personalisatie mogelijk maken.Voer bij uw registratie voor de show en het congres de promotiecode PEXB405 in.

Het zelfklevende GLOW IN THE DARK LABEL is magisch en spreekt tot de verbeeldingHet is een leuke insteek voor een wedstrijd of Call to Action.Overdag laadt de fosforescerende inkt zich op om alleen in de duisternis tijdelijk op te lichten.Meer weten hierover... Neem gerust contact op.

In-mould labels (IML) zijn flinterdun en kwetsbaar en vragen om een specialistische bundelmethode. Die kwetsbaarheid geldt zeker ook voor kartonnage. Denk aan plano doosjes voor de Health & Beauty industrie; vaak voorzien van laklaminaten of zilverdruk. Tijdens de webinar zoomt Bandall in op diverse ingenieuze bundeltechnieken, zoals de Bandall TRB met 'Kissing Conveyor'. waarbij de aanvoerconveyor door de banderolleerboog heen beweegt, 'to kiss' de uitvoerconveyor, met grote voordelen voor een steady en perfect bundelresultaat.

Wat zeker is: de 20ste editie van Empack op 25 & 26 oktober wordt mega. Daar zitten de +135 exposanten voor iets tussen, alsook het uitgebreide seminarieprogramma. Maar wist je dat we nog veel meer beleving in petto hebben? Niet zomaar animatie, wel een geweldig inspirerend programma met voor ieder wat wils...

Een must-visit voor iedereen die voorop wil blijven en de laatste trends in de industrie wil ontdekken: ontwerpen, materialen, technologieën. ?

Zaak is om je netwerk uit te breiden. Kan perfect tijdens een bezoek aan de verschillende zones: Partner Village, Knowledge Corner, Service Pack Pavilion,... ?