Empack Namur is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie.

De +70 exposanten & partners zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print,...

Mis deze kans niet om met elkaar in contact te komen, te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken die uw verpakkingsstrategieën kunnen revolutioneren.

Empack Namur is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie. De +70 exposanten & partners zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print,... Mis deze kans niet om met elkaar in contact te komen, te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken die uw verpakkingsstrategieën kunnen revolutioneren.