Canon introduceert de nieuwe Colorado M-serie: het eerste roll-to-roll platform voor grootformaat printproducenten dat modulair is in zowel snelheidsconfiguratie als mediaverwerking. De M-serie is de snelste en meest productieve oplossing in dit marktsegment en biedt mogelijkheden voor het printen van zowel speciale effecten als witte inkt.

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprint- en snijtechnologieën, is wederom als Gold Sponsor aanwezig op de FESPA 2023 Global Print Expo op 23-26 mei in München, Duitsland. Samen met FESPA en de hele printindustrie zal Mimaki de markt vanuit een 'nieuw perspectief' bekijken met zijn nieuwste innovaties, technologieën en samenwerkingsprojecten.

Laat u inspirieren - verschillende toepassingen helpen printproviders hun diensten te diversifiëren.Door een breed scala aan printservices aan te bieden aan zakelijke klanten, kunnen printprofessionals meetbare waarde leveren aan hun klanten.Bekijk hoe uw bedrijf waardevolle klanten kan behouden met de nieuwste trends op het gebied van printtoepassingen.

Skateboards voor stunts in de halfpipe of als kunstwerk in huis, gegarandeerd indruk.Het Belgisch distributie- en detailhandel-bedrijf HURRAY investeerde in een Arizona-flatbedprinter om klanten op een unieke manier een wowgevoel te geven. HURRAY kan nu gepersonaliseerde skateboards in hun eigen magazijn maken en produceren.