De winstgevende markt voor digitaal geproduceerde grootformaat graphics is momenteel aan het groeien. Hoe kunt u nu profiteren van deze groei? Welke flatbed¬printer past bij uw organisatie? Wat zijn de voor- en nadelen van elke optie?

Het juist beoordelen van flatbedprinters kan ingewikkeld zijn en daarom helpen wij u graag verder. Onlangs kwamen onze Canon-experts uit verschillende disciplines samen om feiten en cijfers te verzamelen. Een overzicht van de belangrijkste aspecten en de voor- en nadelen hebben zij gebundeld in deze whitepaper. Dit document helpt u bij het beoordelen van het aanbod van potentiële flatbed¬printers en helpt u bij het beslissen welke aanpak het beste is voor uw organisatie.

"SMITHERS PIRA CONSULTING VOORSPELT TUSSEN 2019 EN 2024 EEN GROEI VAN MEER DAN 45,5% IN HET MARKTAANDEEL VAN LFG-PRINTS MET INKJET-TECHNOLOGIE IN DE SECTOR VAN DIGITALE SIGNAGE. DIT KOMT NEER OP 5,22 MILJARD M2 AAN HET EIND VAN DE PROGNOSEPERIODE."

The Future of Printed Signage in an Electronic World to 2024, Smithers Pira Consulting, 2019 - Whitepaper: 'De belankgrijkste aspecten van flatbedprinten'

De mogelijkheden van flatbedGa naar onze webpagina en download de whitepaper 'De belangrijkste aspecten van flatbedprinters'. Lees alles over de groeiende markt en spannende nieuwe toepassingen, en ontdek ook welke flatbedprinter het best past bij uw organisatie.

Download hier de whitepaper.

De winstgevende markt voor digitaal geproduceerde grootformaat graphics is momenteel aan het groeien. Hoe kunt u nu profiteren van deze groei? Welke flatbed¬printer past bij uw organisatie? Wat zijn de voor- en nadelen van elke optie? Het juist beoordelen van flatbedprinters kan ingewikkeld zijn en daarom helpen wij u graag verder. Onlangs kwamen onze Canon-experts uit verschillende disciplines samen om feiten en cijfers te verzamelen. Een overzicht van de belangrijkste aspecten en de voor- en nadelen hebben zij gebundeld in deze whitepaper. Dit document helpt u bij het beoordelen van het aanbod van potentiële flatbed¬printers en helpt u bij het beslissen welke aanpak het beste is voor uw organisatie. "SMITHERS PIRA CONSULTING VOORSPELT TUSSEN 2019 EN 2024 EEN GROEI VAN MEER DAN 45,5% IN HET MARKTAANDEEL VAN LFG-PRINTS MET INKJET-TECHNOLOGIE IN DE SECTOR VAN DIGITALE SIGNAGE. DIT KOMT NEER OP 5,22 MILJARD M2 AAN HET EIND VAN DE PROGNOSEPERIODE." The Future of Printed Signage in an Electronic World to 2024, Smithers Pira Consulting, 2019 - Whitepaper: 'De belankgrijkste aspecten van flatbedprinten'De mogelijkheden van flatbedGa naar onze webpagina en download de whitepaper 'De belangrijkste aspecten van flatbedprinters'. Lees alles over de groeiende markt en spannende nieuwe toepassingen, en ontdek ook welke flatbedprinter het best past bij uw organisatie.Download hier de whitepaper.