Grenzen verleggen op het gebied van carwrapfolie Mellink wilde de grenzen van autoreclame verleggen door folie te ontwikkelen die niet alleen visueel opvallend was, maar ook duurzaam en op een milieuvriendelijke manier werd geproduceerd. De belangrijkste uitdaging was het vinden van een printoplossing die hoogwaardige resultaten kon leveren zonder in te leveren op snelheid of duurzaamheid. Canon liet Mellink Reclame kennismaken met de Colorado-printer met unieke UVgel-printtechnologie: deze printer sluit perfect aan op hun printbehoeften.

Aanzienlijke verbeteringen Het gebruik van Canon's Colorado-printer heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in alle werkzaamheden van Mellink Reclame:

Kwaliteit: Mellink kon carwrapfolie produceren met een ongeëvenaarde kleurdiepte en duurzaamheid, ideaal voor buitenreclame, met een verbeterde visuele impact.

Efficiëntie: De UVgel-inkt van de Colorado droogt onmiddellijk, waardoor de productietijd aanzienlijk wordt verkort in vergelijking met inkt op basis van latex. Hierdoor kan Mellink haar klanten efficiënter van dienst zijn.

Duurzaamheid: Dankzij een lager energieverbruik en het gebruik van schonere inkten heeft Mellink aanzienlijke vooruitgang geboekt in haar duurzaamheidsdoelstellingen, wat haar betrokkenheid bij milieuverantwoordelijkheid versterkt.

Klik hier voor het hele verhaal en de video.

Grenzen verleggen op het gebied van carwrapfolie Mellink wilde de grenzen van autoreclame verleggen door folie te ontwikkelen die niet alleen visueel opvallend was, maar ook duurzaam en op een milieuvriendelijke manier werd geproduceerd. De belangrijkste uitdaging was het vinden van een printoplossing die hoogwaardige resultaten kon leveren zonder in te leveren op snelheid of duurzaamheid. Canon liet Mellink Reclame kennismaken met de Colorado-printer met unieke UVgel-printtechnologie: deze printer sluit perfect aan op hun printbehoeften.Aanzienlijke verbeteringen Het gebruik van Canon's Colorado-printer heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in alle werkzaamheden van Mellink Reclame:Kwaliteit: Mellink kon carwrapfolie produceren met een ongeëvenaarde kleurdiepte en duurzaamheid, ideaal voor buitenreclame, met een verbeterde visuele impact.Efficiëntie: De UVgel-inkt van de Colorado droogt onmiddellijk, waardoor de productietijd aanzienlijk wordt verkort in vergelijking met inkt op basis van latex. Hierdoor kan Mellink haar klanten efficiënter van dienst zijn.Duurzaamheid: Dankzij een lager energieverbruik en het gebruik van schonere inkten heeft Mellink aanzienlijke vooruitgang geboekt in haar duurzaamheidsdoelstellingen, wat haar betrokkenheid bij milieuverantwoordelijkheid versterkt.Klik hier voor het hele verhaal en de video.