LuxVisual, grootformaatbedrijf in Luxemburg, streeft naar strakke productietermijnen, kwalitatieve producten en klanttevredenheid. Maar de eilandoplossingen voor de administratie, prepress en productie brachten dit streefdoel in gevaar.

De werkbon fungeerde eerder als offerte met extra notities. De planning gebeurde in Google Calendar. Offertes werden berekend in Excel en handmatig overgezet. Dit creëerde herkenbare problemen:

  • Dubbele invoer van gegevens
  • Gebruik van verouderde gegevens
  • Tijdverlies door handmatig werk

Hoog tijd voor drastische verbeteringen op administratief vlak, daarom kozen ze voor MultiPress en groeien ze jaarlijks 20%. Lees hier meer.

LuxVisual, grootformaatbedrijf in Luxemburg, streeft naar strakke productietermijnen, kwalitatieve producten en klanttevredenheid. Maar de eilandoplossingen voor de administratie, prepress en productie brachten dit streefdoel in gevaar.De werkbon fungeerde eerder als offerte met extra notities. De planning gebeurde in Google Calendar. Offertes werden berekend in Excel en handmatig overgezet. Dit creëerde herkenbare problemen:Hoog tijd voor drastische verbeteringen op administratief vlak, daarom kozen ze voor MultiPress en groeien ze jaarlijks 20%. Lees hier meer.