40% van de kosten van elk print -of signorder bestaat uit administratie, en dat zet de winstgevendheid onder druk. Printprofessionals beseffen maar al te goed dat ze nu nood hebben aan efficiëntie en betere marges. Volgens Dirk Deroo, CEO van Dataline, is automatisering dan ook al lang geen keuze meer, maar een absolute noodzaak.

MultiPress 6.0 Sirius, de nieuwste update van de #1 Print MIS/ERP-software in Europa, werd op FESPA reeds gedeeltelijk voorgesteld en wordt nu op drupa in zijn volledigheid gelanceerd.

Benieuwd hoe Dataline de administratieve kosten van jouw print- of signorders drastisch kan verlagen? En wat MultiPress te bieden heeft voor digitale, large format en print&signbedrijven op drupa?

Ontdek het hier!

40% van de kosten van elk print -of signorder bestaat uit administratie, en dat zet de winstgevendheid onder druk. Printprofessionals beseffen maar al te goed dat ze nu nood hebben aan efficiëntie en betere marges. Volgens Dirk Deroo, CEO van Dataline, is automatisering dan ook al lang geen keuze meer, maar een absolute noodzaak. MultiPress 6.0 Sirius, de nieuwste update van de #1 Print MIS/ERP-software in Europa, werd op FESPA reeds gedeeltelijk voorgesteld en wordt nu op drupa in zijn volledigheid gelanceerd.Benieuwd hoe Dataline de administratieve kosten van jouw print- of signorders drastisch kan verlagen? En wat MultiPress te bieden heeft voor digitale, large format en print&signbedrijven op drupa?Ontdek het hier!