De HP Indigo 120K Digital Press zet een nieuwe standaard voor hoog productievolume en automatisering. Het stelt drukkers in staat om werk over te brengen van analoog naar digitaal, om zo aan de hoge eisen van klanten te voldoen. De nieuwe pers biedt beeldkwaliteit die vergelijkbaar is met offset, flexibele job routing tussen offset en digitaal, en een ECO-modus die de CO2-voetafdruk van de pers met 11%, vermindert, waarmee duurzaamheidsdoelen worden ondersteund.

De nieuwe HP Indigo 18K Digitale pers kan het breedste scala aan printtoepassingen ooit verwerken met slechts één B2 digitale pers. Hij kan naadloos verschillende materialen en soorten opdrachten aan, terwijl geavanceerde AI-functies zoals automatisch herstel en proactieve meldingen de productiviteit verhogen en het productieproces vereenvoudigen. Hierdoor kan een persbeschikbaarheid van maximaal 80% worden benut binnen één shift.

HP introduceert de revolutionaire HP Indigo 7K Secure Digital Press, die de wereld van Restricted Digital Security Printing verandert door beveiligingsgerichte printtaken in één keer uit te voeren. Dit is de snelste smalbaan digitale pers op de markt en de eerste die gebruikmaakt van de innovatieve LEPx-technologie.

De HP Indigo 120K Digital Press zet een nieuwe standaard voor hoog productievolume en automatisering. Het stelt drukkers in staat om werk over te brengen van analoog naar digitaal, om zo aan de hoge eisen van klanten te voldoen. De nieuwe pers biedt beeldkwaliteit die vergelijkbaar is met offset, flexibele job routing tussen offset en digitaal, en een ECO-modus die de CO2-voetafdruk van de pers met 11%, vermindert, waarmee duurzaamheidsdoelen worden ondersteund.De nieuwe HP Indigo 18K Digitale pers kan het breedste scala aan printtoepassingen ooit verwerken met slechts één B2 digitale pers. Hij kan naadloos verschillende materialen en soorten opdrachten aan, terwijl geavanceerde AI-functies zoals automatisch herstel en proactieve meldingen de productiviteit verhogen en het productieproces vereenvoudigen. Hierdoor kan een persbeschikbaarheid van maximaal 80% worden benut binnen één shift.HP introduceert de revolutionaire HP Indigo 7K Secure Digital Press, die de wereld van Restricted Digital Security Printing verandert door beveiligingsgerichte printtaken in één keer uit te voeren. Dit is de snelste smalbaan digitale pers op de markt en de eerste die gebruikmaakt van de innovatieve LEPx-technologie.