Tevens zullen op drupa 2024 tal van innovaties voorgesteld worden.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de ontwikkelingen van de prepress softwaretools PACKZ en CLOUDFLOW, met ColorLogic's nieuwe kleurbeheersoftware, Colorspace, die direct is ingebed in de gecentraliseerde workflow. De nieuwe MyPACKZ en MyCLOUDFLOW worden geïntroduceerd als de nieuwste software as a service die in de Cloud draait en wordt beheerd door HYBRID Software.

Een ander voorbeeld van innovatieve productontwikkeling is Capture 3D, de nieuwste vervormingstechnologie voor verpakkingen en metalen blikjes. Deze innovatie maakt fotorealistische visualisatie in soft proofing en krachtige productieautomatisering mogelijk op basis van rasters van vastgelegde driedimensionale vormen.

Graag nodigen wij u uit voor een gepersonaliseerde demo: https://www.hybridsoftware.com/eventhub-event/drupa-2024/.

Tevens zullen op drupa 2024 tal van innovaties voorgesteld worden.Een goed voorbeeld hiervan zijn de ontwikkelingen van de prepress softwaretools PACKZ en CLOUDFLOW, met ColorLogic's nieuwe kleurbeheersoftware, Colorspace, die direct is ingebed in de gecentraliseerde workflow. De nieuwe MyPACKZ en MyCLOUDFLOW worden geïntroduceerd als de nieuwste software as a service die in de Cloud draait en wordt beheerd door HYBRID Software.Een ander voorbeeld van innovatieve productontwikkeling is Capture 3D, de nieuwste vervormingstechnologie voor verpakkingen en metalen blikjes. Deze innovatie maakt fotorealistische visualisatie in soft proofing en krachtige productieautomatisering mogelijk op basis van rasters van vastgelegde driedimensionale vormen. Graag nodigen wij u uit voor een gepersonaliseerde demo: https://www.hybridsoftware.com/eventhub-event/drupa-2024/.