Gratis toegang

Gratis toegang

De toegang tot SIGN2COM 2018 is volledig gratis, mits voorregistratie via de site met code MC101 !PraktischSIGN2COM 2018: zondag 16, maandag 17 en dinsdag 18 september 2018Op zondag en maandag van 10u tot 18u, op dinsdag van 10u tot 17uLocatie: Kortrijk Xpo (Hal 4) - Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk (BE)www.sign2com.comsign2com@kortrijkxpo.comT +32 (0)56 24 11 11

Het programma

Het programma

Op het seminarieprogramma staan 14 sprekers die het in 30 minuten durende informatieslots zullen hebben over o.a.:- workflow- en robotautomatisering voor ieders beurs- textielprinten voor decoratie- en modetoepassingen- de keuze van de juiste print- en inkttechnologie in functie van de toepassing- design thinking als techniek voor productinnovatie in het eigen bedrijf- de getrouwe reproductie van merkkleuren op verschillende ondergronden- het creëren van de wetenschappelijk gefundeerde ideale werkplek met digitale decoratietechnieken- kansen met 3D-POS op groot formaat en met 3D-signing online print als extra verkoopkanaal en megatrends in interieur- ...

Uitgebreid seminarieprogramma op Sign2Com

Uitgebreid seminarieprogramma op Sign2Com

SIGN2COM 2018, het enige Belgische gespecialiseerde vakevent voor de print&sign-sector, verruimt het beursaanbod met een omvangrijk seminarieprogramma op de beursvloer.Hiermee wil organisator Kortrijk Xpo tegemoet komen aan de vraag van de bezoekers om tijdens hun bezoek ook via andere informatiekanalen op de hoogte te worden gebracht van nieuwe trends, toepassingen en technologie.

2 Faillissementsveilingen Wial B.V. en Wial Enschedé h.o.d.n. Brinkmail

2 Faillissementsveilingen Wial B.V. en Wial Enschedé h.o.d.n. Brinkmail

Troostwijk Veilingen organiseert 2 online faillissementsveilingen van Wial B.V. te Etten-Leur (NL) en Wial Enschedé h.o.d.n. Brinkmail. Op 31 juli en 1 augustus worden grafische machines verkocht waaronder verzamelhechtlijnen Müller Martini , couverteerlijnen Buhrs, snij-, vouw- en verpakkingslijnen Schneider, MBO en Sitma, complete magazijninventaris w.o. veel stellingen, hef- en reachtrucks en kantoorinventaris. Registreren is gratis en u kunt vanaf nu een bieding uitbrengen op onze website www.troostwijkauctions.com

Maxximap investeert in machinepark

Maxximap investeert in machinepark

Maxximap uit Goirle (NL) breidt haar machinepark uit met twee digitale snijmachines van Zünd. Door deze investering verbreedt ze haar aanbod en sluit ze aan op veranderende klantwensen, aldus het bedrijf.

Boeken toe voor Ipex

Boeken toe voor Ipex

Ipex zal worden afgevoerd na een periode van overleg met de sector.

Igepa gaat in zee met Highcon!

Igepa gaat in zee met Highcon!

Igepa heeft in zijn niet aflatende zoektocht naar producten en leveranciers die een meerwaarde bieden in de grafische markt Highcon binnengehaald om samen de Belgisch-Luxemburgse markt te bewerken voor de unieke digitale ril- en snijmachine; een zoektocht naar nieuwe vernuftige en technologische hoogstandjes die resulteerde in een samenwerking met een topspeler op het vlak van digitaal rillen en stansen.

Integration wenst jullie een prettige zomervakantie !

Integration wenst jullie een prettige zomervakantie !

Print+ Pro groeit mee met de klanten.We houden vast aan onze basiswaarden: een volledige oplossing zonder "opties" met behoud van éénvoud in gebruik, zonder ballast of zinloze modules.En dat alles aan een EERLIJKE en BETAALBARE prijs ....... zo blijven we de vaste partner van al onze klanten in België en Luxemburg!

Color Care Unit IQ-501

Color Care Unit IQ-501

De Color Care Unit IQ-501 van Konica Minolta is de accessoire voor de AccurioPress C6100-serie kleurenproductieprinters. Door kwaliteitsaanpassingstaken te automatiseren, zorgt de IQ-501 voor hogere kwaliteit en betrouwbare consistentie.

Summercamp 2018 - We kunnen je job nóg toffer maken!

Summercamp 2018 - We kunnen je job nóg toffer maken!

Deze zomer bij Lab9 Academy: één week professionele Adobe trainingen aan een interessante prijs. Boordevol inspiratie; als extra boost om nóg beter aan de slag te kunnen gaan.

KOLBUS. De ultieme technologie voor luxeverpakkingen.

KOLBUS. De ultieme technologie voor luxeverpakkingen.

Kolbus heeft nieuwe technieken ontwikkeld voor de luxe-verpakkingsindustrie met als hoofddoel een volautomatisch productieproces met ultrakorte insteltijden en hoge kwaliteitseisen.

Drukkerij Hendrix verdubbelt plaatproductie!

Eind vorig jaar investeerde Drukkerij Hendrix in een nieuwe én snelle Fujifilm Luxel T-9800 plaatbelichter. Een goede keuze zo blijkt, want sinds de installatie heeft de belichter nog niet stilgestaan. "Platen laden en daarna geen omkijken meer naar", zegt medezaakvoerster en prepress verantwoordelijke Kathleen Hendrix.Klik hier voor de details.

Rapport- en diplomamappen: Maxximap is specialist

Rapport- en diplomamappen: Maxximap is specialist

Kies uit één van onze aantrekkelijke standaard rapportmappen voor het basis-, secundair of hoger onderwijs. Of daag ons uit met uw eigen ontwerp.