1.000.000 afdrukken in één maand, slechts 4 papierstoringen en geen uitvaltijd van het afdruksysteem. Dat zijn de indrukwekkende cijfers van een prestatietest van ons Konica Minolta-afdruksysteem AccurioPress 6136. Het systeem drukte bij een hoog volume prestatietest uitgevoerd door KeyPoint Intelligence - Buyers Lab een reeks van verschillende mediatypen af met gelijkblijvende beeldkwaliteit en gelijkmatige halftonen.

De belangrijkste feiten van de prestatietest door KeyPoint Intelligence - Buyers Lab:

  • Er werd een groot aantal mediatypen getest in de papierformaten A4 tot SRA3 met papiergewichten van 60 g/m2 tot 300 g/m2
  • Verschillende printvoorbeelden met verschillende mediatypen (ongecoat, gecoat en zelfkopiërend)
  • Geen uitvaltijd van het afdruksysteem
  • Slechts 4 papierstoringen bij 1 miljoen afdrukken in een maand
  • Slechts ca. 80 minuten tijd nodig voor ingrepen door de operator
  • Gelijkblijvende beeldkwaliteit en gelijkmatige halftonen
  • Zeer goede registernauwkeurigheid dankzij de geïntegreerde color care-unit IQ-501

Perfectie door automatische realtime registratie

De IQ-501 (Intelligent Quality Care) automatiseert processen voor de voor-naar-achterpagina-registratie, instellingen voor dichtheid en balans en het vermijden van fouten voor en zelfs tijdens elke afdrukproductie. De IQ-501 configureert het begeleidende afdruksysteem automatisch opnieuw en koppelt elke afdrukopdracht snel aan verschillende afdruksubstraten. Vrijwel zonder menselijk ingrijpen voert de IQ-501 nauwkeurig veel routineklussen in de afdrukvoorbereiding en kwaliteitscontrole uit en zorgt voor maximalisatie van de productietijden.

Video: prestatietest in time-lapse. Video

Meer weten? Alle informatie en technische specificaties met betrekking tot de AccurioPress 6136 vindt u ook op onze productpagina of neem contact op met onze Product Manager.

1.000.000 afdrukken in één maand, slechts 4 papierstoringen en geen uitvaltijd van het afdruksysteem. Dat zijn de indrukwekkende cijfers van een prestatietest van ons Konica Minolta-afdruksysteem AccurioPress 6136. Het systeem drukte bij een hoog volume prestatietest uitgevoerd door KeyPoint Intelligence - Buyers Lab een reeks van verschillende mediatypen af met gelijkblijvende beeldkwaliteit en gelijkmatige halftonen.De belangrijkste feiten van de prestatietest door KeyPoint Intelligence - Buyers Lab:Perfectie door automatische realtime registratieDe IQ-501 (Intelligent Quality Care) automatiseert processen voor de voor-naar-achterpagina-registratie, instellingen voor dichtheid en balans en het vermijden van fouten voor en zelfs tijdens elke afdrukproductie. De IQ-501 configureert het begeleidende afdruksysteem automatisch opnieuw en koppelt elke afdrukopdracht snel aan verschillende afdruksubstraten. Vrijwel zonder menselijk ingrijpen voert de IQ-501 nauwkeurig veel routineklussen in de afdrukvoorbereiding en kwaliteitscontrole uit en zorgt voor maximalisatie van de productietijden.Video: prestatietest in time-lapse. VideoMeer weten? Alle informatie en technische specificaties met betrekking tot de AccurioPress 6136 vindt u ook op onze productpagina of neem contact op met onze Product Manager.