Is groei een topprioriteit voor uw bedrijf in 2015 en de komende jaren? Hebt u vertrouwen in uw huidige werkwijze om die groei te bereiken?

Daarom organiseert Dataline de Sign Days op 28 & 29 oktober. Een seminarie waarop u als ambitieuze speler nog meer inzichten zult krijgen in wat er leeft binnen de sign en large format markt. U krijgt een exclusieve kijk in de toekomst van MultiPress business software met bovendien een live demo van de nieuwe sign en large format module.

Schrijf u snel in als u er bij wilt zijn, de plaatsen zijn beperkt!

Is groei een topprioriteit voor uw bedrijf in 2015 en de komende jaren? Hebt u vertrouwen in uw huidige werkwijze om die groei te bereiken?Daarom organiseert Dataline de Sign Days op 28 & 29 oktober. Een seminarie waarop u als ambitieuze speler nog meer inzichten zult krijgen in wat er leeft binnen de sign en large format markt. U krijgt een exclusieve kijk in de toekomst van MultiPress business software met bovendien een live demo van de nieuwe sign en large format module.Schrijf u snel in als u er bij wilt zijn, de plaatsen zijn beperkt!