Alle producten zijn nu verkrijgbaar met de nieuwe Fast Delivery Service, met inbegrip van Topsellers als Posters, Flyers, Brochures en Visitekaartjes. De online printer belooft een dag kortere levertijd dan voorheen bij bestellingen met standaard- of expreslevering.

"We zijn er zeer trots op dat we de levertijden voor al onze producten kunnen verkorten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of de prijzen te verhogen," aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovation/Marketing bij print24.com. "Onze Fast Delivery Service is beschikbaar voor al onze klanten in België, Nederland en Luxemburg!" De nieuwe service geldt permanent voor het gehele productassortiment van print24.com - zonder extra kosten of toeslagen.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Alle producten zijn nu verkrijgbaar met de nieuwe Fast Delivery Service, met inbegrip van Topsellers als Posters, Flyers, Brochures en Visitekaartjes. De online printer belooft een dag kortere levertijd dan voorheen bij bestellingen met standaard- of expreslevering."We zijn er zeer trots op dat we de levertijden voor al onze producten kunnen verkorten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of de prijzen te verhogen," aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovation/Marketing bij print24.com. "Onze Fast Delivery Service is beschikbaar voor al onze klanten in België, Nederland en Luxemburg!" De nieuwe service geldt permanent voor het gehele productassortiment van print24.com - zonder extra kosten of toeslagen.print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.