­­­­­­­­­­­­­­Onze high tech grafische maakindustrie heeft nood aan nieuwe en frisse ideeën die moeten geleverd worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!

Sprekers van binnen en buiten onze grafische sector getuigen over de veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten die als een sneltrein op ons afkomen. Een gevarieerd programma met mind blowing keynotes, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update.

Bouw samen met ons en alle sterke grafische ondernemers aan duurzame relaties en ontmoet elkaar op Het Congres. Fast Forward in Print!

Meer info en inschrijven op www.hetcongres.be

­­­­­­­­­­­­­­Onze high tech grafische maakindustrie heeft nood aan nieuwe en frisse ideeën die moeten geleverd worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!Sprekers van binnen en buiten onze grafische sector getuigen over de veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten die als een sneltrein op ons afkomen. Een gevarieerd programma met mind blowing keynotes, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update. Bouw samen met ons en alle sterke grafische ondernemers aan duurzame relaties en ontmoet elkaar op Het Congres. Fast Forward in Print!Meer info en inschrijven op www.hetcongres.be