Absolute kleurconsistentie op al uw printers met CCPS

Value Added Printing door buitengewone kleuren is één van de mogelijkheden om de weg voor printleveranciers in de richting van crossmedia te effenen. Professioneel kleurenbeheer is hierbij onmisbaar.

Absolute kleurconsistentie op al uw printers met CCPS

© .

De nieuwe Color Care Production Server (CCPS) zorgt voor absolute kleurconsistentie op alle uitvoerapparaten. Deze realiseert de kleurenuitvoer en optimaliseert de afdrukgegevens voor individuele systemen en papiertypen. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat de kleurenweergave het origineel en de specifieke standaard zo veel mogelijk benadert.

Datzelfde geldt onafhankelijk van de printerfabrikant. Een voor alle digitale printsystemen uniforme grafische gebruikersinterface zorgt ervoor dat de bediening van de CCPS duidelijk eenvoudiger is. Daardoor verbetert de CCPS de productiviteit van het hele printerpark.

Bovendien biedt de CCPS een uitgebreide controle van de afwerkingsopties op Konica Minolta-printsystemen. Processen zijn probleemloos te automatiseren. De volledige productie workflow verloopt eenvoudig en soepel.

Meer informatie over CCPS, klik hier.

Meer info: Konica Minolta BS (Belgium) NV/Sa - info@konicaminolta.be / 02/717 08 55 (NL) - 02/717 08 56

Lees meer over: