Dit nieuwe vlaggenschipproduct, dat in januari jongstleden op de Belgische markt werd onthuld, verbetert de operationele efficiëntie en de total cost of ownership (TCO) met een sneller rendement op de investering. Deze nieuwe digitale pers helpt klanten die hun bedrijf willen stroomlijnen en uitbreiden door geavanceerde automatisering, minder menselijke interactie en hogere productiviteit. Dit biedt een hogere snelheid, hogere kwaliteit en minder afval.

Nicolas Vanesse, Product Manager Production Printing bij Konica Minolta Business Solutions België. "Dit is een zeer belangrijke wereldwijde ontwikkeling voor Konica Minolta, met name doordat we nu een nieuw volumesegment kunnen aanspreken en onze klanten kunnen helpen om hun bedrijf uit te breiden. We gaan het HPP-segment bedienen met een zeer hoogwaardige printer. De overeenkomsten in kwaliteit tussen de traditionele off-set en wat we met toner kunnen doen, zijn verbazingwekkend."

Voor meer info: https://www.konicaminolta.eu/eu-en/hardware/production-printing/accuriopress-c14000 of contacteer Nicolas Vanesse (Nicolas.Vanesse@konicaminolta.be)

Dit nieuwe vlaggenschipproduct, dat in januari jongstleden op de Belgische markt werd onthuld, verbetert de operationele efficiëntie en de total cost of ownership (TCO) met een sneller rendement op de investering. Deze nieuwe digitale pers helpt klanten die hun bedrijf willen stroomlijnen en uitbreiden door geavanceerde automatisering, minder menselijke interactie en hogere productiviteit. Dit biedt een hogere snelheid, hogere kwaliteit en minder afval.Nicolas Vanesse, Product Manager Production Printing bij Konica Minolta Business Solutions België. "Dit is een zeer belangrijke wereldwijde ontwikkeling voor Konica Minolta, met name doordat we nu een nieuw volumesegment kunnen aanspreken en onze klanten kunnen helpen om hun bedrijf uit te breiden. We gaan het HPP-segment bedienen met een zeer hoogwaardige printer. De overeenkomsten in kwaliteit tussen de traditionele off-set en wat we met toner kunnen doen, zijn verbazingwekkend." Voor meer info: https://www.konicaminolta.eu/eu-en/hardware/production-printing/accuriopress-c14000 of contacteer Nicolas Vanesse (Nicolas.Vanesse@konicaminolta.be)