België is een land met bijna Kafkaiaanse administratie. Bijna? Zeg maar volledig! Dat weet elke zelfstandige. Je wordt op zowat alles belast. En daar zijn vooral kleinere bedrijven de dupe van. Bedrijven waar weinig personeel werkt en waar dus enkele personen instaan voor alles. Inclusief administratie.

Serfiko uit Lebbeke, een zeefdrukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van porselein en glas, is zo'n bedrijfje. Er komen steeds meer opdrachten binnen maar er moest wekelijks een volle dag aan administratie worden besteed. Onhoudbaar. De vraag is, neem je dan iemand extra aan om de administratie te doen? Of laat je dat over aan MultiPress? Benieuwd waar de keuze van Kevin op viel?

België is een land met bijna Kafkaiaanse administratie. Bijna? Zeg maar volledig! Dat weet elke zelfstandige. Je wordt op zowat alles belast. En daar zijn vooral kleinere bedrijven de dupe van. Bedrijven waar weinig personeel werkt en waar dus enkele personen instaan voor alles. Inclusief administratie.Serfiko uit Lebbeke, een zeefdrukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van porselein en glas, is zo'n bedrijfje. Er komen steeds meer opdrachten binnen maar er moest wekelijks een volle dag aan administratie worden besteed. Onhoudbaar. De vraag is, neem je dan iemand extra aan om de administratie te doen? Of laat je dat over aan MultiPress? Benieuwd waar de keuze van Kevin op viel?