• 11.00 uur - Dataline Solutions - Hall 7 stand T20. Verwelkoming met glaasje champagne en demo van MultiPress voor large format & sign.
  • 14.00 uur - Ricoh - Hall 7 stand S132. Ontvangst met sushi en voorstelling nieuw productengamma.
  • 16.00 uur - FESPA - stand J30 (balkon). Netwerkdrink - registratie als Associations VIP noodzakelijk.

Deelname is uiteraard gratis, maar om alles vlot te laten verlopen, vragen we u op voorhand via annemie@febelgra.be een seintje te geven of u aanwezig zal zijn en voor welke sessie (aansluiten per individuele sessie is mogelijk). Ook niet-leden zijn welkom!

Uw gratis ticket kan u aanvragen met de promotiecode ADOB1125.

Bent u lid, vergeet u dan vooral niet te registreren als Associations VIP voor een exclusief package met o.a. versnelde inkom en toegang tot de FESPA-stand. Vraag de link aan via annemie@febelgra.be of myriam@febelgra.be.

Deelname is uiteraard gratis, maar om alles vlot te laten verlopen, vragen we u op voorhand via annemie@febelgra.be een seintje te geven of u aanwezig zal zijn en voor welke sessie (aansluiten per individuele sessie is mogelijk). Ook niet-leden zijn welkom! Uw gratis ticket kan u aanvragen met de promotiecode ADOB1125. Bent u lid, vergeet u dan vooral niet te registreren als Associations VIP voor een exclusief package met o.a. versnelde inkom en toegang tot de FESPA-stand. Vraag de link aan via annemie@febelgra.be of myriam@febelgra.be.