Je kan dus best van een mooie vooruitgang spreken. De verschillende bedrijven werden gegroepeerd onder de naam Impr'imm. De kracht is uiteraard het brede pallet van diensten. Steeds op zoek naar de juiste oplossing, investeerde Dhr Brisbois recent in een bookletmaker van CP Bourg, twee verzameltorens BSTe en een plooinieter type BME.

Waarom CP Bourg ? Jean Marc Brisbois : Dat CP bourg de top in zijn segment is, wist ik al geruime tijd. Collega's die reeds eerder investeerden in de machines van CP bourg bevestigden me dat ook. De machine beantwoordt aan de noden van deze tijd. Het aantal jobs neemt niet af, in tegendeel, wel het aantal stuks per opdracht. De Cp Bourg bookletmaker, die snel instelbaar is gecombineerd met zeer ruime formaatmogelijkheden, is daar het juiste antwoord op.

Waarom Albyco ? Ik ken Albyco voornamelijk door hun opmerkelijke marketing. In de groeiperiode van mijn bedrijf had ik sporadische contacten met de verkoper van Albyco en had ik ook mijn noden en wensen geuit. De reactiviteit en dynamiek in de opvolging viel me meteen op. Dat ze woord bij daad voegen wat service betreft, kon ik na de installatie ondervinden en alleen maar toejuichen.

Foto: Peter Muyldermans - Jean-Marc Brisbois

Je kan dus best van een mooie vooruitgang spreken. De verschillende bedrijven werden gegroepeerd onder de naam Impr'imm. De kracht is uiteraard het brede pallet van diensten. Steeds op zoek naar de juiste oplossing, investeerde Dhr Brisbois recent in een bookletmaker van CP Bourg, twee verzameltorens BSTe en een plooinieter type BME. Waarom CP Bourg ? Jean Marc Brisbois : Dat CP bourg de top in zijn segment is, wist ik al geruime tijd. Collega's die reeds eerder investeerden in de machines van CP bourg bevestigden me dat ook. De machine beantwoordt aan de noden van deze tijd. Het aantal jobs neemt niet af, in tegendeel, wel het aantal stuks per opdracht. De Cp Bourg bookletmaker, die snel instelbaar is gecombineerd met zeer ruime formaatmogelijkheden, is daar het juiste antwoord op. Waarom Albyco ? Ik ken Albyco voornamelijk door hun opmerkelijke marketing. In de groeiperiode van mijn bedrijf had ik sporadische contacten met de verkoper van Albyco en had ik ook mijn noden en wensen geuit. De reactiviteit en dynamiek in de opvolging viel me meteen op. Dat ze woord bij daad voegen wat service betreft, kon ik na de installatie ondervinden en alleen maar toejuichen.Foto: Peter Muyldermans - Jean-Marc Brisbois