In de brochure vindt u alle toepassingen op het gebied van visuele communicatie. Denk hierbij aan displays, behang of bestickering voor de aankleding van beursstands, winkelcentra, voertuigen, winkels, restaurants of winkelstraten.

In totaal bevat de brochure negen omgevingen die eerst leeg worden voorgesteld. Eens de pagina wordt opengeslagen komen alle toepassingen aan bod die met producten uit het Antalis gamma gemaakt kunnen worden. Hiermee maakt u op een eenvoudige manier kennis met de applicaties die Antalis te bieden heeft. Daarnaast inspireert de brochure en komt u tot nieuwe ideeën!

De opzet van de brochure kunt u ontdekken in een korte introductievideo op onze website.

Wilt u graag een exemplaar ontvangen of heeft u vragen over de applicatiebrochure?

Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02/451 12 00. Een specialist komt de tool toelichten.

In de brochure vindt u alle toepassingen op het gebied van visuele communicatie. Denk hierbij aan displays, behang of bestickering voor de aankleding van beursstands, winkelcentra, voertuigen, winkels, restaurants of winkelstraten. In totaal bevat de brochure negen omgevingen die eerst leeg worden voorgesteld. Eens de pagina wordt opengeslagen komen alle toepassingen aan bod die met producten uit het Antalis gamma gemaakt kunnen worden. Hiermee maakt u op een eenvoudige manier kennis met de applicaties die Antalis te bieden heeft. Daarnaast inspireert de brochure en komt u tot nieuwe ideeën! De opzet van de brochure kunt u ontdekken in een korte introductievideo op onze website.Wilt u graag een exemplaar ontvangen of heeft u vragen over de applicatiebrochure? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02/451 12 00. Een specialist komt de tool toelichten.