De Munken Premium & Print Box bevat het complete gamma bookpapers in twee tinten en diverse opdikkingen, varierend van 1.3 tot 2.0. Hiermee maakt u altijd de juiste keuze voor de uitstaling van uw productie.

De Arctic Paper Box bevat een offset en een preprint kwaliteit. Met alle kennis en know how van Artic Paper kiest u hiermee voor een mooie standaard kwaliteit papier voor al uw drukwerk.

De collectie van Arctic Paper bestond al uit de Munken Design Box, een mooie range ongestreken huisstijlpapieren en de Arctic Volume Box, een compleet gamma aan opdikkend machinegestreken papier in 4 tinten.

Meer weten? Just ask Antalis!

De Munken Premium & Print Box bevat het complete gamma bookpapers in twee tinten en diverse opdikkingen, varierend van 1.3 tot 2.0. Hiermee maakt u altijd de juiste keuze voor de uitstaling van uw productie.De Arctic Paper Box bevat een offset en een preprint kwaliteit. Met alle kennis en know how van Artic Paper kiest u hiermee voor een mooie standaard kwaliteit papier voor al uw drukwerk.De collectie van Arctic Paper bestond al uit de Munken Design Box, een mooie range ongestreken huisstijlpapieren en de Arctic Volume Box, een compleet gamma aan opdikkend machinegestreken papier in 4 tinten. Meer weten? Just ask Antalis!