Antalis biedt een breed assortiment enveloppen én een snelle service! De Antalis enveloppen, beter gekend als de Antalis Prestige en de Antalis Premium, met zijn afgeleide merken Quadratus, Invitation en Administration, worden hier gemaakt van topkwaliteit hoogwit papier. De Antalis enveloppenfabriek bestaat al méér dan 100 jaar en is geëvolueerd naar een modern bedrijf met een breed scala aan mogelijkheden. Veel bedrijven hebben al gebruikgemaakt van de kennis van de gedreven enveloppenspecialisten om prachtige enveloppen naar hun specifieke eisen te laten ontwerpen en produceren. Alle mogelijke soorten vensters, snitten, bedrukkingen, sluitingen, maar ook blinddrukken zijn mogelijk.

Wij kunnen u helpen bij uw keuze! Meer weten? Just ask Antalis via e-mail: envelopes.be@antalis.com of telefonisch +32 (0)2 451 1177.

Antalis biedt een breed assortiment enveloppen én een snelle service! De Antalis enveloppen, beter gekend als de Antalis Prestige en de Antalis Premium, met zijn afgeleide merken Quadratus, Invitation en Administration, worden hier gemaakt van topkwaliteit hoogwit papier. De Antalis enveloppenfabriek bestaat al méér dan 100 jaar en is geëvolueerd naar een modern bedrijf met een breed scala aan mogelijkheden. Veel bedrijven hebben al gebruikgemaakt van de kennis van de gedreven enveloppenspecialisten om prachtige enveloppen naar hun specifieke eisen te laten ontwerpen en produceren. Alle mogelijke soorten vensters, snitten, bedrukkingen, sluitingen, maar ook blinddrukken zijn mogelijk. Wij kunnen u helpen bij uw keuze! Meer weten? Just ask Antalis via e-mail: envelopes.be@antalis.com of telefonisch +32 (0)2 451 1177.