"Alleen met het juiste papier kun je een boodschap overbrengen "Papier is emotie". Dit zijn enkele quotes van 12 grafische ontwerpers uit verschillende landen. De Franse schrijfster en art director Véronique Vienne interviewde de ontwerpers in opdracht van papierdistributeur Antalis over de rol van papier in een digitale wereld. De interviews en het ontwerp van hun werk werden gebundeld in 12 notitieboekjes op het creatief papier van Arjowiggins, die tezamen het 'Book of 12' vormen.

Vinden de ontwerpers dat papier een boodschap versterkt? Hun antwoord in het 'Book of 12' is eenduidig - papier blijft een bijzonder medium. Het is een feit dat je geheugen informatie op papier beter kan vasthouden dan informatie van een beeldscherm.

Wil je meer informatie over onze papiercollectie of wil deze mooie box met 12 notitieboekjes ontvangen? Stuur een mailtje naar designers.be@antalis.com.

"Alleen met het juiste papier kun je een boodschap overbrengen "Papier is emotie". Dit zijn enkele quotes van 12 grafische ontwerpers uit verschillende landen. De Franse schrijfster en art director Véronique Vienne interviewde de ontwerpers in opdracht van papierdistributeur Antalis over de rol van papier in een digitale wereld. De interviews en het ontwerp van hun werk werden gebundeld in 12 notitieboekjes op het creatief papier van Arjowiggins, die tezamen het 'Book of 12' vormen.Vinden de ontwerpers dat papier een boodschap versterkt? Hun antwoord in het 'Book of 12' is eenduidig - papier blijft een bijzonder medium. Het is een feit dat je geheugen informatie op papier beter kan vasthouden dan informatie van een beeldscherm.Wil je meer informatie over onze papiercollectie of wil deze mooie box met 12 notitieboekjes ontvangen? Stuur een mailtje naar designers.be@antalis.com.